![]() |
![]()
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Miasto: WWL
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 20 godz 48 min 29 s
|
![]()
Nie psujcie człowiekowi wyjazdu wizjami dramatycznymi. Jak ktoś ma pecha to i w d... palec złamie
![]() Egipt ma też wiele zalet. Dla mnie min.: najbliższe i najtańsze rafy, stabilną pogodę. Byłem w Egipcie wielokrotnie, zemsty nie miałem ani razu, z moich znajomych też niewielu miało, trafiają się pojedyncze przypadki, ale takie przypadki widziałem w wielu zakątkach świata. Ktoś jest bardziej podatny ktoś mniej, kogoś tym razem chwyci, kogoś innym. Żywiliśmy się zarówno w hotelach jak i przydrożnych restauracjach. Pijąc świeżo wyciskane soki itp. Faktycznie jak ktoś jest wrażliwy niech unika pewnego rodzaju żywności zapobiegawczo ale nie tylko w Egipcie ![]()
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2011
Miasto: ERA
![]() Online: 6 miesiące 3 tygodni 4 dni 18 godz 44 min 18 s
|
![]()
No i wrócilim. Bez strat w bieliźnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]() Cytat:
![]() Jednak jeżeli już "TRAFIsię" i chodzi o stoperan, to najlepiej zastapić go lekami MIEJSOCWYMI, które mają lepszą skuteczność! DwaMariany i jak wrażenia? Pozdro Orzep
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2011
Miasto: ERA
![]() Online: 6 miesiące 3 tygodni 4 dni 18 godz 44 min 18 s
|
![]()
Wrażenia pozytywne biorąc pod uwagę, że u nas
![]() Ostatnio edytowane przez DwaMariany : 28.01.2014 o 09:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 20:21 |