![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() |
![]()
Super ATomek !
Może jakiś film i kilka fot z testów ? Może jaka gazeta by to łyknęła ? Ostatnio edytowane przez qbaRD07 : 26.11.2015 o 00:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Świetnie ATomek. Przejdź się i napisz nam czy znalazłeś w końcu ten filtr powietrza, to mi nie daje spokoju. Świetny i logiczny wywiad. Dzięki!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
ATomek jesteś po prostu naszym ambasadorem. Duża odpowiedzialność na Tobie spoczywa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 2 dni 19 godz 55 min 12 s
|
![]()
Panowie, koniec żartów! Stała się rzecz straszna!
Przez ten wywiad nasze żony dowiedziały się gdzie byliśmy z Mirkiem w sobotni wieczór; oficjalna wersja Mirka- jadę do Tomka a moja- będę u Mirka. Co robić, co robić, pętla się zaciska... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 3 godz 13 min 0
|
![]()
Trza zabrać żonę na ubocze i calować w łokieć lub drapac po plecach... przejdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
malarz
![]() |
![]()
Ty jechałeś do Mirka, on do Ciebie i zupełnym przypadkiem się spiknęliście w połowie drogi... a że targi były akuratnie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Ale gdzie problem? Wszystko się zgadza, Ty byłeś u niego, a on u Ciebie... Ty byłeś u Mirka, który był akurat na pokazie, a on był u Ciebie, który zbiegiem okoliczności też byłeś na pokazie...śpij spokojnie ATomku, nie mają na Was haka
![]() Bardzo fajne, wyważone wypowiedzi, brawo! ![]()
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Wlkp
Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750
Przebieg: od nowa
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 4 godz 40 min 0
|
![]()
Nie ma co kłamać kobiet.Warto przyzwoitym być. Prędzej czy później i tak się dowiedzą. Trzeba powiedzieć bolesną prawdę. "Droga żono zakochałem się. Ma na imię ....... True Adventure AT ".
![]()
Możesz utracić wszystko,ale nikt nie zabierze ci tego co w życiu zobaczyłeś i przeżyłeś Ostatnio edytowane przez sebol : 26.11.2015 o 21:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() |
![]()
A znacie to:
żona nie wróciła na noc, mąż zatroskany dzwoni po koleżankach żony: - jest u Ciebie moja żona ? - nie, - niestety, - nie widziałam jej ...... itd wszystkie koleżanki Mąż nie wrócił do domu na noc, zatroskana żona dzwoni po kolegach: - jest u Ciebie mój mąż - tak oczywiście, - pewnie jest koło mnie, - właśnie poszedł się odlać, - jasne że jest u mnie Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2014
Miasto: Rz-ów
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 14 godz 42 min 51 s
|
![]() Cytat:
Mąż wraca późno do domu, zionie od niego perfumem i winem. -Gdzieś ty był?! -U Ryśka na kartach...! Telefon żony do kolegi. -Rysiek... -Spokojnie, jest tutaj i gra z nami w pokera. O nic się nie martw.
![]() |