![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Błażowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 13 godz 26 min 58 s
|
![]()
Ja również planuje tamte rejony, ale sytuacja coraz bardziej się komplikuje. Myślałem o przeprawie promowej do Gruzji, lub może w okolice Soczi.
Jednak teraz problematyczna jest również Turcja, a plan był właśnie taki aby w trzy lub cztery tygodnie objechać Morze Czarne. Sam już nie wiem, raczej w pięć czy sześć miesięcy sytuacja nie ulegnie znacznej poprawie. Powoli chyba trzeba będzie jakiś plan ''B'' tworzyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 29 min 4 s
|
![]()
Zbyszek - Nie ma razie takiego dramatu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
|
![]()
Rozwazcie opcje przylot do Gruzji i jazda kilka- kilkanascie dni na pozyczonym sprzecie.
przez 10-12 dni mozna dokladnei zwiedzic Gruzje, a majac do duspozycji 14 dni lub wiecej mozna objechac takze Armenie i gorny Karabach Loty w sezonie do Gruzji od 500 zl w dwie strony Pozyczenie motocykla na miejscu od 170 zl/dzien paliwo po 2,5 zl Dobry koniak domowy 12 zl/litr ![]()
![]() |
#24 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Wszytko najlepsze co z Gruzji pamiętam, to właśnie koniak. Reszta to szczegóły dla których nie warto tak daleko jechać na motorze
![]()
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reszel
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 1 dzień 6 godz 45 min 28 s
|
![]()
Zawsze można jechać do Dagestanu.
![]() ![]() Gruzja się już sprzedała. Takie odniosłem wrażenie. Ostatnio edytowane przez Luti : 10.12.2015 o 23:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 29 min 4 s
|
![]()
Ale ładnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2014
Miasto: Myślenice
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 17 godz 30 min 4 s
|
![]()
Pewnie chodzi o wszechobecną komercje i dobrodziejstwa zachodu, które zalaly Gruzję. Turysta postrzegany jest jak skarbonka, która należy złupić. Co do przepraw promowych nie polecam na Morzu Czarnym, zero terminowości, czasem można czekać w porcie kilka dni. Na pytanie kiedy będzie parom ? .... częsta odpowiedzią jest " Jak przypłynie "
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]()
W tym roku byliśmy Gruzji i Armenii w jedną stronę jechaliśmy przez
Turcję ,a wracaliśmy promem z Batumi do Liczewska koszt 400 dolarów płynie około 2,5 dnia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Błażowa
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 13 godz 26 min 58 s
|
![]()
Opisz wrażenia z tego promu, warunki sanitarne, żarełko, rozumiem że w tych czterystu dulalach domyka się wszystko, cały rejs.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Koniec lipca 2014...Gruzja, Armenia, może Irak... | olecki79 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 09.07.2014 12:12 |
Gruzja Azer Armenia, wrzesień +/- tydzień - ktoś jeszcze? :> | Olek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 09.08.2011 00:46 |