![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 3 dni 23 godz 37 min 2 s
|
![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wydaje się być całkiem sensowne, myślę nad tym, ma całkiem fajna wentylację. Chociaż wolałbym bez gore, i tak używam przeciwdeszczówki, a bez sensu za to doplacać.
![]() |
![]() |
#23 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Sorki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ajde Jano
|
![]()
W takim razie idę jeszcze raz je przymierzyć . Przysiągłbym że nic takiego nie widziałem , ale może mylę model . Zdam relację
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ajde Jano
|
![]()
Masz rację , po prostu mierzyłem model droższy i najbardziej pancerny , dominator. Ten nie ma wentylacji i jest laminatem
Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() |
![]()
Mam poseidony i po miesiacu straciły sztywnosc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Miasto: Krasne koło Rzeszowa
Motocykl: RD04
Przebieg: 99 999
![]() Online: 3 tygodni 23 godz 33 min 29 s
|
![]()
Dzięki uprzejmości super gościa z Forum (maciej33 jeszcze raz dzięki), udało mi się zanabyć w Angolowie rewelacyjną (jak dla mnie) kurtkę RST Adventure.
Szkoda, że nie jasną, ale nie płaczę. Kurtka ma wszystko, a nawet więcej niż trzeba. 3 warstwy, mega wentylację i SAS-TEC ochraniacze w zestawie (barki, łokcie, plecy). Ma nawet kieszeń na plecach na camelbaga (wkład), a z boku uchwyty do rurki oraz wypinaną kieszeń na placach, którą zamienisz na małą torbę - idealna na 6 browarów ![]() Dla mnie wypas. Kupiłem używkę i jestem zadowolony na maxa. Tak wygląda wersja jasna - szkoda, że nie było ![]() ![]() Tutaj fajny artykuł http://dobresklepymotocyklowe.pl/wie...ve-tego-sezonu
![]() |
#29 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Miasto: Krasne koło Rzeszowa
Motocykl: RD04
Przebieg: 99 999
![]() Online: 3 tygodni 23 godz 33 min 29 s
|
![]()
Ropuch nie to Forum
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czy to trzeba jakos smarowac?? | betu | Hamulce, kola, opony | 41 | 23.01.2013 10:11 |