![]() |
#21 |
heu ?
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]()
Ja pewnie też kupię, mam nadzieję że nie będą się trzymać terminów i podpiszą umowę z jakimś ruchem albo innym kolporterem żebym nie musiał łazić do empiku w poszukiwaniu gazety.
A z tym wspieraniem to ja wychodzę z założenia że jeśli będzie to dobry magazyn (ciekawy pod wzgledem treści, ukazujący się zgodnie z terminarzem) to będę kupować. Ale kupować tylko dlatego że to jedyny taki tytuł na rynku nie mam zamiaru ![]() Pozdrawiam newrom
![]() |
#22 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 35 min 10 s
|
![]()
U mnie w Tesco nie ma... Trza leść pewnie do Empiku....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
specjalnie pojechałem do centrum handlowego !!
a tu empik nieczynny do odwałanie !! hehehehee |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 2 godz 17 min 20 s
|
![]()
Nabyłem gazetkę.Polecam.Bardzo dobry papier, świetne zdjęcia i ciekawe artykuły. Widać coprawda raczkowanie, no ale jak na pierwszy numer to super. Nie żałuję wydanych 9,90PLN, a to się chyba najbardziej liczy.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 21 godz 38 min 43 s
|
![]()
Mam od wczoraj - pod wzgledem zawartości jest zupełnie nieźle !!.
Uwaga "techniczna": popieram to co o zastosowanym papierze napisał Samborex no i dołożę jeszcze złe klejenie, gazetka po chwili "intensywnego" użytkowania zaczyna gubić kartki /trzeba by to było pewnie poprawić np. przez zastosowanie cieńszego papieru i "zszywek" zamiast kleju ale o poligrafii mam mniej więcej takie pojęcie jak o uprawie manioku więc może się mylę/ - cała reszta to z mojej strony duży "pozytyw" ![]() Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 16.05.2008 o 11:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() |
![]()
Choler.... do mnie do wiochy nie dojechało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 21 godz 38 min 43 s
|
![]()
Moszna-moszna wejdź na stronę www.motovoyager.pl i tyrknij na jeden z podanych nr tel. a pewnie wszystkiego się dowiesz. Obecnie jest nawet jakaś promocja na roczną prenumeratę za 50% ceny. Strona jest niestety już dość długo w budowie ale kontakt jest podany - ZDROWIA
Ps. Faktycznie "na wsi" czyli np. w moim małym mieście też nie jest dostępny, chyba tylko Empiki to cóś rozprowadzają ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Moja tez sie rozleciala, zanim poczytalem. Zobaczymy jak bedzie z zawartoscia kolejnych numerow. Mam nadzieje ze nie bedzie kolejnych wersji MotoMongoli I MotoAfryk sprzed wielu juz lat...
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Motocykl: CROSS Bike czyli czasowa przerwa w jeździe AT :)
![]() Online: 2 dni 8 godz 58 min 36 s
|
![]()
Zakupiłem... oby tak dalej !!
![]() |
#30 |
heu ?
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]()
Kupiłem, przeczytałem, nie rozleciała się.
Plus dodatni - ciekawy materiał i znośnej jakości papier Plus ujemny - mało treści dużo ozdobników ![]() Mały błąd merytoryczny - tarcza w trampku na tyle była od 1991, a nie jak podano w tekście od 97 (od 97 były 2 tarcze z przodu). Wielka krecha - pies z kulawą nogą nie słyszał o takiej gazecie, zero reklamy ![]() Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na kolejny numer ![]() Pozdr newrom
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprawa roku 2011. Motovoyager i Interia zapraszają... | Motovoyager | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 16.07.2011 13:06 |