|
![]() |
#1 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() się to nazywa tautologia - masło maślane ![]() dawno nie czytałem czegoś równie śmiesznego w jednym zdaniu ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: okolice Warszawy
Motocykl: CRF250L * T7
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 16 godz 38 min 21 s
|
![]()
Bardzo dziękuję organizatorom i osobom obsługującym zlot za całe Wasze zaangażowanie i włożoną pracę.
Było EKSTRA! Wszystko było EKSTRA! Nawet okno pogodowe załatwiliście jak potrzeba ![]() ![]() ![]() Wielkie dzięki wszystkim za rewelacyjne towarzystwo, inspirujące rozmowy i mega fajną zabawę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że udało mi się tak dużo nowych, ciekawych osób poznać osobiście. Zlot był pełen super pozytywnych ludzi i już się nie mogę doczekać następnego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Co do pogody - na ile sięgam pamięcią na forum, był to pierwszy zlot na którym nie miałem przyjemności być.
Niemniej jednak NIE PAMIĘTAM deszczowej Białej ani dość młodego Białego Brzegu. Poranki w Białej bywały chłodne i wilgotne niemniej nie było deszczu. Z kolei IZI zawsze leje ![]()
![]() |
#4 |
Miasto: Bjaczystok
Motocykl: Triumph
![]() Online: 5 godz 6 min 32 s
|
![]()
W imieniu swoim i Skubiego również przełoooogrooomnie dziękujemy organizerom i wszystkim uczestnikom!! W tym roku o dziwo przeżyłam bardzo spokojnie i trzeźwo (nie licząc czwartku) ale na dobre to wyszło
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Heja,
Sołtys & Stopa - wielkie dzięki i szacun za organizację, jesteście niezrównani! ![]() Fantastycznie znowu spotkać się choć z częścią FAT, dzięki Wszystkim za atmosferę i te kilkadziesiąt godzin innego, normalnego świata.
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 20 godz 5 min 0
|
![]()
Majtasku (pozwolę sobie)
Wyzwałeś mnie na pojedynek prostacki, ale nie przyjechałeś! ! Wiesz co to oznacza: : WYGRAŁEM WALKOWEREM ! ! ! ! Wstałem o 4 w sobotę,czekałem, czekałem,czekałem poleciało i tak minął weekend z wariatami. MOJA PROSTATA JEST PROSTRZA OD TWOJEJ---WYGRAŁEM STOPA MIszczeM Nie próbuj składać protestów-Wszyscy to widzieli(że nie przyjechałeś) I te Twoje poranki w Białej--------CHŁODNE I WILGOTNE ? ? ? ? ? ? (niemniej deszczu nie było jak sam piszesz dwa posty wyżej) No wtedy byłeś lepszy! ! ! ! ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Stopa: LewaTywa, PrawaTywa, ProstaTa
![]() Powalczymy w przyszłym roku a tymczasem proszę o ogarnięcie koszulek dwóch XL. m
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Udało się złapać internet, co w bieszczadzkiej dziczy nie było łatwe, ale dziś już nieco bliżej cywilizacji. Zatem dziękuje za kolejny, bardzo udany zlot. Czekam na następny, mam nadzieję tym razem już na Afryce. Pozdrawiam znad Soliny, urlopu ciąg dalszy…
Do zobaczenia za rok.😉 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() |
![]()
Wielkie dzięki dla organizatorów i uczestników za wspaniałą atmosferę.
![]() ![]() ![]() Zostało jeszcze kilka rzeczy, które wystawimy w formie licytacji w dziale Pomagamy za free. Ps. Jeśli ktoś ma fajne zdjęcia ze zlotu, to proszę o wysyłanie do Lolexa.http://africatwin.com.pl/showpost.ph...89&postcount=1 Pozdro. ![]()
![]() |
#10 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Parę luźnych impresji
Biały Brzeg (2 of 34)_002.JPG Biały Brzeg (4 of 34)_003.jpg Biały Brzeg (7 of 34)_004.JPG Biały Brzeg (12 of 34)_005.JPG Biały Brzeg (14 of 34)_006.jpg Biały Brzeg (17 of 34)_007.JPG Biały Brzeg (18 of 34)_008.JPG
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2020 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 470 | 22.07.2021 11:39 |
Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2019 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 455 | 28.07.2020 15:19 |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 13:49 |