![]() |
#291 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 5 godz 57 min 37 s
|
![]()
Nie jakiś tylko ja zapraszam na nocowanie. Czym chata NRDowska bogata ...
Też pojadę za rok, golfem. Weź Teslę i przetestujemy w końcu który lepszy ![]()
![]() |
#292 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Fazik,
Teslom byłoby wygodniej. Kto wie, może i tak zrobię ![]() Byłby dopiero zlocik fest ![]() Ale nie bał byś się zaparkować koło mnie, no bo wiesz te elektryki to się palom często ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 5 godz 57 min 37 s
|
![]()
Nabru, Od roku składam wielkie ognisko na dlace nad rzeką. Tam przy nim możesz zaparkować. Jakby się zajarzylo to nie trzeba nic sprzątać, resztę wywiozę na złom
![]() Kulki pokaże, rurę z baku w busie trza zrzucić i wleźć pod auto. Można holować taka Teslę? Wezmę linkę do golfa w razie wu, bo agregatu nie mam jeszcze. Na tą okazję chyba kupię czysty olej rzepakowy do golfa ![]()
![]() |
#294 |
Gość
|
![]()
Fazik,
Ognisko ogniskiem, ale tam u Was to Tesle na złość podpalają, co prawda to nie NRD-owska wieś była, ale jakiś Frankfurt-Fechenheim czy jakoś tak ![]() Muszę sprawę przemyśleć ![]() Sorki Panowie i Panie za off-topic ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 19 min 9 s
|
![]()
Dziwne, foliarzy nie uważasz a motorem przyjechać chciałeś ,a tesla to motor nie jest. Zdecyduj się czym dasz raę 300km przyjechać na dobę.
![]() |
#296 |
Gość
|
![]()
Sorki Melon, coś lewą nogą wstałeś, że tak rządzisz i dzielisz kto może i jak ma przyjechać do BB? Jak kojarzę Consi czymś elektrycznym przyjechał i nikt go za bramę nie wypraszał, więc teges.
Być może jak przyjadę, to zobaczysz, że nie gryzę ![]() P.S. Nigdy nikogo foliarzem nie nazwałem, bo szanuję czyjeś (często odmienne) przekonania czy opinie... |
![]() |
![]() |
#297 |
blink
![]() |
![]()
Nabru wpadaj, ja nie gospodarz ale zapewniam że jesteś mile widziany. A jak postanowisz odwiedzić poźniej Podlasie to Cię przeciongniem po akalicach
![]() ![]() A tesle w oszął naładujemy
![]() |
#298 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 19 min 9 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#299 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Dzięki stopa-uć za przekazanie skarbów i ogarnięcie koszulki, którą dostarczył Wojtek. Dzięki raz jeszcze i trzymajcie się do następnego spotkania ![]()
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
![]() |
![]()
Ten zlot to nie jest zlot... to stan umysłu
![]() Zupełnie nie ma znaczenia kto czym przyjedzie. Ważne żeby być, za rok świętujemy 20 lat Forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Biały Brzeg 2022 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 311 | 31.07.2023 02:06 |