![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#301 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
I ja wreszcie dziś dotarłem na chatę/chociaz teoretycznie miałem najbliżej/- dzięki wszystkim za super rozpoczęcie
![]() ![]() ![]() ![]() PS- w/s pindora: udało sie chłopakom- obyło sie bez dmuchania ![]() ![]() jeszcze raz dzięki dla wszystkich za super zabawę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Jarek : 27.04.2009 o 15:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
![]() Cytat:
![]()
Hubert Ostatnio edytowane przez hubert : 27.04.2009 o 15:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Nie świeży tylko Nowy
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 18 godz 40 min 25 s
|
![]()
Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Bo jak widziałem mine pindora , parkującego koło Polizzmajstra to powiem , że nie za tęga była... ![]() Aaaaaa bo bym zapomniał....... W imieniu mojej żony oraz syna Brunka Dziękuję wszytskim za udostepnienie maszyn , co by dzieciak mógł sobie posiedzieć.. co prawda ,że też ja dziekuję wszystkim ciocią i wują .. za ,,bieganie " z synem od sprzęta do sprzęta... bo ja jjuż miałem dość biegania i siadania małego terorysty na każdym sprzęcie... ![]() Dobra może ktoś mi powie w takim razie gdzie kupie jakieś moto z bocznymi kołami. na akumulator... widać ,ze młody ma dobre zapędy w dobrym kierunku...ale to na ![]() pozdrawiamy...... p.s. Nowa ( moja suka - mowa o psie) dziekuje za liczne dokarmianie i zabawe... i zapewne przeprasza za pare ,,klocków" postawionych między domkami... ![]() mam nadzieje ,że nnikt nie wpdepnął. czekamy na zdjęcia filmy Pozdro. od Nowych 011 - 015
![]() |
#304 |
![]() |
![]()
Jakoś ciężko mi się jeszcze ogarnąć i napisać jakąś piękną pieśń pochwalną. Było po prostu "elehancko" za co organizatorom dziękuję.
Gdzie są zdjęcia ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 53 min 59 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#306 |
Miasto: Częstochowa
![]() Online: 3 tygodni 4 godz 47 min 14 s
|
![]() Dzięki za fachowość dla organizatorów, za pogaduchy i dobrą zabawę. Załączam kilka fotek ![]() Było mi bardzo miło bliżej Was poznać ![]()
"Ja się nie ścigam, więc nikt mnie nie dogoni." Ostatnio edytowane przez Kuba : 27.04.2009 o 16:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Administrator
|
![]()
Ty, Kuba, weź nie wku..jaj ludu tylko ładuj te fotki!
ps. dzięki za kurtke w piątek
![]() |
#308 | |
Miasto: Częstochowa
![]() Online: 3 tygodni 4 godz 47 min 14 s
|
![]() Cytat:
"wku..jaj" nie wiem o co chodzi... ale fotek mogę doładować ![]() ad. ps. cała przyjemność po mojej stronie ![]()
![]() |
![]() |
#309 |
Administrator
|
![]()
no ten tego ... skrót myślowy ...
![]() Wrzuć na picasse najlepiej i slideshow zamieść ![]()
![]() |
#310 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
Równiez dziękuję, w imieniu swoim i Jurka, za wspaniałą wieczorną imprezę w sobotę. Było wyśmienicie. Bardzo żałujemy, że nie mieliśmy okazji więcej nacieszyć się zlotem... no ale dobre chociaż to.
Elutka, Maćka, Dabal, Huber, DrSpławik - i w ogóle Wszyscy współorganizatorzy jesteście nie do zastąpienia ![]() Pozdr
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Afrykańskie rozpoczęcie sezonu 2010 - Galicja | jochen | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 423 | 21.04.2010 00:41 |