![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#311 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 2 godz 50 min 6 s
|
![]() Wóz organizatorki ![]() ![]() Reguły od początku były jasne ![]() Parking strzeżony ![]() Mimo zeszytowych ograniczeń pierwszy wieczór był wymagający ![]() ![]() ![]() Reszta świetnie się bawiła ![]() ![]() Poranny offik... ![]() Był wymagający ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem chłopaki z gimnazjum dawali czadu ![]() ![]() ![]() ![]() Wasilczukowi coś wypadło i dłuuugo tego szukał ![]() Pewnie znalazł ![]() ![]() Rózne przedmioty były przykładane do ust... ![]() ![]() Rambo nie wierzył, że w Polsce jest lepiej niż w Serbii ![]() Ramires po inhalacji... ![]() Felek pokazał swoje drugie 'JA' ![]() ![]() Sambor przekazywał nagrodę właściwej osobie, ale była ona zbyt skromna aby ją przyjąć ![]() ![]() ![]() ![]() Podos przyznał się, że piwo dla dziewczyn jest lepsze, no i poza tym kiedyś podobne reklamował Boguś Linda ![]() Chomik po powrocie z Afryki nie jest już tym samym człowiekiem ![]() I to wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie ![]() Ostatnio edytowane przez 7Greg : 27.04.2009 o 17:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha TDM 850 4TX
![]() Online: 3 dni 9 godz 19 min 46 s
|
![]()
Ja rowniez bardzo sie ciesze, ze moglem spedzic tych kilka chwil w tak ciekawym towarzystwie
![]() ![]() Elutka na prezydenta - zgadzam sie i popieram ![]() ![]() ![]() ![]() Do zobaczenia nastepnym razem... ![]()
![]() |
#313 |
![]() |
![]()
Serdeczne podziękowania dla organizatorów, również tych drugoplanowych.
![]() Elutka pełna profeska w ogarnięciu imprezy. Tak jak mówiłem następny leci międzynarodowy !!! nie ma innej opcji.... ![]() Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Bielsk Podlaski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 dni 2 godz 34 min 21 s
|
![]()
Impreza super
ludziska też Podziękowania dla organizatorów za impreze Wesele przeżyłem i już jest git wracam do zdrowia Pozdrowionka |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: podlaska wioska
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 10 godz 56 min 58 s
|
![]()
dzięki wielkie za czad imprezkę,wielki szacun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
poleca: filcy - jako obuwie trwałe, zawsze modne i wygodne
Miasto: W-wa/Stare Bielany
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 19 godz 44 min 0
|
![]()
Wielkie, Wielkie podziękowania dla Organizatorów, tyle pracy i wysiłków włożyli, że.... no "to się w pale nie mieści" - jak powiedziałby klasyk. Super, że są ludzie którym coś się chce.
Wielkie, Wielkie dzięki wszystkim przybyłym za stworzoną atmosferę. Kolejne z nicków na Forum nie będą już dla mnie "tylko" nickami. Są tacy, którzy podobno widzieli mnie przytupującego nogą na parkiecie: w mojej skali ekspresji - to jest pełen odjazd ![]()
![]() |
#317 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 10 godz 41 min 37 s
|
![]()
A może zrobimy zamówienie zbiorcze na:
http://www.allegro.pl/item612346187_...preza_bal.html
Africa jest jak kotlet schabowy. im mocniej bita tym lepiej smakuje. rolnik-kaskader RD 07A '96 na starym forum w szóstej linijce ![]() Ostatnio edytowane przez wasilczuk : 27.04.2009 o 21:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Nie świeży tylko Nowy
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 18 godz 40 min 25 s
|
![]()
W imieniu 5 osób z EKG .. które dotarły w sobotę przesyłam info...
...ano rzeczywiście ...dobra impra była ... ![]() ![]() Jak widać tiż się bardzo podobało.. osobą z zewnątrz..
![]() |
#319 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Motocykl: nie mam AT już
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 8 godz 19 min 9 s
|
![]()
a mam pytanie, kto mnie dogonił na 801, była Afryka i ten Czopper
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
świeżym warto być:)
Miasto: DWR
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]()
noo, już koniec podlizywania się organizatorom!
Gdzie te wszystkie foty i filmy do jasnej ciasnej! bo chciałbym wiedzieć, cóż takiego Chomik zobaczył, na ostatnim zdjęciu Segregatora ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Afrykańskie rozpoczęcie sezonu 2010 - Galicja | jochen | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 423 | 21.04.2010 00:41 |