|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
22.09.2013, 21:02 | #341 |
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 4 min 15 s
|
Tak w kwestii formalnej.
Organizator jest jeden - Matijas. Cynciu tylko się przyjebał bo lubi zaistnieć. Aga sorrrrry, że drugiego dnia zostawiłem Cię samą przy kiju. Mam nadzieję, że będzie okazja to odrobić. Dzięki wszystkim, że byli i że nikt mi nie jebną jak latałem z tym dziurkaczem. Bandit - miejsce i gospodarze na 5+
22.09.2013, 21:24 | #342 |
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
Online: 4 miesiące 2 tygodni 14 godz 41 min 50 s
|
Dawałeś radę Cynciu. Śniadanie dostałem bez dziurkacza więc nie byłeś mocno ortodoksyjny
Dzięki za imprezkę. Było jak zawsze....
22.09.2013, 21:57 | #343 |
22.10.2006, DTN :)
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
Muszę powiedzieć, że hasło przewodnie imprezy tj "Tszoda w kotlinie" było mylące. Na tyle mylące, że tszoda i okolice był mocno fopa. Kurde ja sie chyba nigdy nie nauczę... następny zlot w kotlinie robimy w kamieniołomie... kamieniołom jest na tyle solidnie zbudowany że nikt nie będzie miał przeciwko gdyby komuś się zachciało go rozjebać
Szacun za brak agresji w stosunku do "wbijających"
22.09.2013, 22:37 | #345 |
...a nu jaho...kultura musi być...
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
Kolejna zajebista impreza. Dzięki organizatorom za swietną organizację a ludziom za zajebistą zabawę, towarzystwo i cały klimat tej rzeźni pierwyj sort
bateryjki zaraz się w końcu wyczerpią, więc idę naładować do następnego równie udanego
22.09.2013, 23:35 | #346 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: Na gościnnych występach
Online: 16 godz 39 min 10 s
|
Było nam gospodarzom niezmierni miło poznać Was osobiście a przede wszystkim gościć - wszystkim przybyłem wielkie dziękuje i mam nadziej do zobaczenia . Matiasowi gratuluje organizacji.
PS. Bajrasz jak nie zgrasz fotek następnym razem dostaniesz nie 7 a 70 główek kapusty do skrojenia. |
22.09.2013, 23:48 | #347 |
Miasto: Legnica
Motocykl: CRF1100
Online: 2 dni 22 godz 3 min 50 s
|
Cieszyłem się, że mam fajne ujęcia z offa do momentu, kiedy przejrzałem materiał. Kamerka była za nisko ustawiona! Fuck! Nie ma lotu koszącego, gdzie pękają szprychy a jeździec przytula się do mchu. Jest Demolka, która leci na jakiejś gałęzi i postanawia sobie odpocząć. Reszta ujęć strasznie mnie wkurza- widać, że jest szybko i mocno ale obraz się kończy 3-4 metry za błotnikiem. Przepraszam wszystkich, którzy liczyli na ten materiał, obiecuję, że następnym razem taka wtopa się nie powtórzy.
A sam zlot... coż- jeśli o spaniu w namiocie mówi się, że jest dla hardkorowców to może i całość ktoś określi niezłą tszodą (nawiązując, np do picia zimnego piwa o tej porze roku). Wszystko zależy od perspektywy. Ja inaczej wyobrażam sobie tszode Tylko jednego naprawdę nie mogłem zdzierżyć- disco polo. Coś takiego nie powinno tam w ogóle zabrzmieć. Ramonez- dzięki za dobre towarzystwo w offowej drodze powrotnej. Fajnie widzieć ogień w szopie Zaczekaj- ćwicz kondycję, bo następnym razem nie odpuszczamy
22.09.2013, 23:50 | #348 |
Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
karol , wrzucaj jak leci , ja posklejalem co sie zachowalo w w telefonie i juz drugi raz prubuje wrzucic, tez nie wiele jest , jednak wole jezdzic niz dokumentowwac ;P
23.09.2013, 00:00 | #349 |
Asia
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 4 godz 4 min 9 s
|
23.09.2013, 08:57 | #350 |
Dziękuję za to, że chciało się Wam przyjechać. To WY zrobiliście imprezę a nie ja.
Bardzo dziękuję za pomoc Cynciowi i AdzeWu... Bez Was serio nie dałbym rady. Imprezę zamknęlismy z Gonzikiem o 15 w niedzielę jak juz pała powiedziała, że można. Powrót był mega bolesny i w zasadzie trwa do dzisiaj. Jak pisał Szynszyl - po prostu brak już zdrowia na taką jazdę... Jeszcze raz dziękuję Wam za szybkie podjęcie diecezji, przyjazd i wspólną zabawę a gospodarzom za dach nad głową, jedzonko i browary. matjas p.s. zostały fanty Parysa /niebieski polar i arafatka/ oraz zielona czołówka Petzla z diodą LED /JarekO?, syn Krzyśka z Wawy?/ - odezwijcie się proszę do mnie na a.
|