![]() |
#341 |
![]() |
![]()
Dziękuję za spotkanie. Szkoda ze musilem wracac w sobotę... dzieki również za pojezdke po okolicy.
![]() |
#343 |
![]() |
![]()
Dzięki i do zobaczenia za rok. Mam nadzieje, że już w pelnym wymiarze godzin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 57 min 29 s
|
![]()
A może jeszcze jedno, tak się ładnie do mnie uśmiecha
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Reguły
Motocykl: Husqvarna FE 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 12 min 55 s
|
![]()
To ja też wrzucę
![]() ![]()
![]() |
#346 |
![]() |
![]()
Dopiero godzinę temu dotarłem do domu, fajnie było Was zobaczyć
![]() Najważniejsze że kaszanki nie brakło w tym roku ![]() ![]() ![]() Tadziu tylko pierwsze złamanie nosa boli, potem to trochę tak jak byś miał katar ![]() Bliźniaku butelka i kubek jest u Stopy w busie, obiecuję że odeślę, ale wraz z zawartością ![]() ![]() ![]() Są tam jeszcze dwa polary jeden z logo TCP i jeden czarny. No i dziękuje za oponę zawsze o takiej marzyłem ![]() ![]() ![]() Super że Wam się chce do nas przyjeżdżać, dziękuje za wszystkie miłe słowa i za pomoc w ogarnianiu tego wszystkiego. Ekipa kwatermistrzowska spisała się rewelacyjnie i należą im się ogromne podziękowania, bez nich było by bardzo ciężko ![]() ![]() ![]() To do następnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Kasiu, Stopa,.Sołtysie...bardzo Wam dziękuję za ogrom pracy i serca jakie zawsze wkładacie w organizację naszych spotkań. Było epicko i cudownie, już za Wami tęsknię
![]()
![]() |
#348 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Krosno Odrzańskie
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 12 min 19 s
|
![]()
Dziękuję za przemiłe spotkanie.
Dziękuję organizatorom za organizację (wszytko mi się podobało). Dziękuję uczestnikom, tym których poznałem ale też i tym których jeszcze będzie dane mi poznać, w przyszłości. Dziękuję przyjacielowi (nie boję się tego słowa użyć) Tomaszowi za wszelką udzieloną mi pomoc i za towarzystwo w podróży. 💪 Dziękuję ekipie trikatamaranu za świetnie spędzony dzień na wodzie (czy tu nie wkradł się słynny słownik t9 czyli miało pędzony dzień na wódzie 😉 ![]() Dziękuję i do zobaczenia na następnych zlotach i ogólnie gdziekolwiek, wspaniała z Was familia. Ps. Dotarłem do garażu o 21, wklejam dowód w postaci zdjęciowej 😀 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 4 godz 29 min 46 s
|
![]()
Też się melduję! Wielkie dzięki dla organizatorów, było wszystko, co do szczęścia potrzebne
![]() Yonec a Ciebie ominęla usterka, tuż po tym, jak pojechałeś. Budzik przeprowadził popisową akcję serwisową dr'ki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Reguły
Motocykl: Husqvarna FE 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 12 min 55 s
|
![]()
Na parkiecie "działo się "
![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 13:49 |
Stałe Międzynarodowe Spotkanie FAT - Biała 2017 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 530 | 20.06.2018 08:33 |