![]() |
#351 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 22 godz 24 min 54 s
|
![]()
Zeby elektronika nie padła i żeby nie trza podnosić, to mam se na stare lata kupić połączenie trajki z Nikenem?
![]() Ostatnio edytowane przez MrWaski : 17.10.2019 o 02:25 Powód: zmniejszyłem wagę zdjęcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 32 min 27 s
|
![]() Cytat:
Zasadniczo bym się tym nie martwił jak to będzie w okresie gwarancji. Nie wiem co będzie bardziej narażone na uszkodzenie sterowanie czy element sterowany. Mnie w akcesoryjnym padło sterowanie i wtedy nie ma możliwości regulacji. Co do wsiadania to stosuję dwie metody, pierwsza to zmuszam się do podniesienia nogi z wykroku na wprost, często zarysowuję siedzenie. Druga metoda zdecydowanie łatwiejsza, motocykl jest na bocznej stopce stajemy na podnóżku lewą nogą i wsiadamy jak na konia. Rozumiem że w Hondzie nie powinniśmy tego próbować na prawym podnóżku 😎 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Lublin
Motocykl: ATAS 1000 '18
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 19 min 13 s
|
![]() Cytat:
Myślałem, że to tylko ja tak lamersko wsiadam na konia....tzn na motocykl. ![]() A tak na marginesie, to na konia wsiada się od lewej strony a jak wiadomo, lewe strzemie, znaczy podóżek, raczej się nie łamie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gdynia
Motocykl: NAT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 9 godz 33 min 12 s
|
![]()
Takie emocje w głosie, że chyba faktycznie nowa ATAS musi być dobra 😀
https://youtu.be/BKxwoJNB4MU Swoją drogą pan też umie jeździć! D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 2 godz 35 min 8 s
|
![]()
Dla przykładu oglądałem wersję niemiecką relacji i ten entuzjazm redaktora nie był aż taki, gość był zadowolony, ale nie tak podekscytowany jak Simpson czy Czech (Słowak?) i zwracał uwagę na zupełnie inne aspekty.
Nawiasem mówiąc marketing robi robotę i coraz bardziej mi się podoba ten nowy Adventure Sports na pełnym wypasie ![]() ![]() Mimo tego, że wciąż czekam na małą Afrykę.
![]() |
#357 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 1 dzień 19 godz 17 min 25 s
|
![]()
Też czekam na małą, nową Afrykę, ale patrząc na politykę firmy, to może być to "ubogi" brat większej, okrojony z wielu rzeczy i wtedy okaże się że nasze Afry 2016-2019 będą i tak lepszym, bardzie wszechstronnym rozwiązaniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Z tego co wiem to Słowacy, Czesi i Polacy nie produkują dużych motocykli adventure i może podeszli do tych testów bardziej wyluzowani. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 2 godz 35 min 8 s
|
![]() Cytat:
![]() No i na temat offa też się za bardzo nie wypowiadał, bo w de off nie istnieje! ![]()
![]() |
![]() |
#360 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 22 godz 24 min 54 s
|
![]()
Jest szansa, że ceny i popyt na cycatego mogą spaść...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rosja w 2020 bez wizy | zz44 | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 16.12.2018 23:42 |
Yamaha TTR600 vs Honda XR600R vs Honda XR650R | Wolo | Inne - dyskusja ogólna | 84 | 06.02.2018 11:38 |