![]() |
#361 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
WIELKIE dzięki - jedna noc a wrażeń jak po miesięcznej wycieczce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Dabrowa G.
Motocykl: RD07a DRZ 400E
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 10 godz 6 min 16 s
|
![]()
Impreza super, dzięki organizatorom za chęci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 12 godz 47 min 24 s
|
![]()
I ja dziękuję wszystkim za wspólna imprezę.
Organizatory wszystko super jak zawsze. Czwartkowa integracja przy torcie ![]() ![]() Pitstop na kajakach ![]() Sobotnie tańce ![]() ![]() Jeżeli ktoś zdążył udokumentować mój tylek niech zostawi to dla siebie ![]() Ja niestety mam tylko parę zdj gdyż było ciemno-jasno-niedziela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
SOmalijczyk
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: SOsnowiec
Motocykl: 1090 AdvR
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 godz 17 min 5 s
|
![]()
Dołączę się do podziękowań dla oganizatorów za to, że im się ciągle chce,
![]() ![]() To dzięki waszemu wysiłkowi mialem okazję ponownie spotkać tylu wspaniałych ludzi, jak i poznoć nowych kolegów. Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę (chociaż wiele pamiętam tylko przez mgłę), za cierpliwość i wyrozumiałość ![]() Ahh, i dziękuję jeszcze anonimowemu darczyńcy za naklejkę Africa Twin na moim katełemie, zostaje tam na zawsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Inowrocław
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 5 min 52 s
|
![]()
Za każdym razem próbuję podziękować, ale tego nie da się zrobić. Myślę, że rozumiecie doskonale jak to jest z większą niecierpliwością czekać na ten zlot niż na urlop itp.
Po prostu: piątek-sobota Komando Foki Niedziela Komando zwłoki. Czekam na wiosenną edycję. Rok to 12 razy za długo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 23 s
|
![]()
I ja dziękuje za świetną imprezę. Cudowną atmosferę tworzycie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#368 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 12 godz 45 min 49 s
|
![]()
Fajne fotki. Najlepsze co od razu widać to DUŻO szęśliwych twarzy. I o to chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 2 dni 17 godz 42 min 54 s
|
![]()
Poznając innych poznajesz siebie.
Dziękuję wszystkim, którzy uraczyli mnie nie tylko napitkiem, ale i pięknymi opowieściami swoich przygód. Odbyłem wycieczkę od rumuńskiego TET (Rondel), do Czarnogóry (Jaro), Szwecji (Wojtek) poprzez bitewne pola I Rzeczpospolitej (Miras) aż po muzeum seksu w Charkowie i wykład o fenomenie polskiej szabli (Johen). Że o żartach Fazika nie wspomnę. Wypiłem kielonek z księciem tatarskim, poskakałem na parkiecie, widziałem perę gołych dup... tak chyba w skrócie opiszę te dwa dni i tak je zapamiętam. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 13:49 |
Stałe Międzynarodowe Spotkanie FAT - Biała 2017 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 530 | 20.06.2018 08:33 |