![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Ciekawe. W innym wątku piszesz o tym, że NAT pali Ci średnio 4.5 litra.
Mi w jezdzie wkolo komina pali 5.5 i więcej, ale po 12 tys. km zdjąłem Dunlopy i były jakby w ogóle nie zuzyte (mimo 3 tys. km autostradami przy V 160-200 km/h i 3 tys. po Norwegii (strasznie agresywny asfalt tam mają). Ostatnio edytowane przez bukowski : 25.06.2018 o 14:04 |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
Dziś trochę czarnego więcej szutru 4,7L/100km 5,5L/100km to mi spala z pasażerką i kuframi przy 110km/h
![]() |
![]() |
#3 |
nOOb
![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Motocykl: RD03
![]() Online: 6 dni 6 godz 59 min 9 s
|
![]()
Widocznie znowu gdzies cos zle robie ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
![]()
Może być też, że zmienili mieszankę gumy w dunlopach. Te moje były bardzo twarde, trwałe i śliskie. W sumie trzyma się kupy taka hipoteza.
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 4 godz 27 min 16 s
|
![]()
możliwe że sneer masz rację, bo na dunlopy wiele osób narzeka, ale też sporo ludzi je określa jako całkiem przyzwoite, ja przejechałem na nich 16 tyś i już chętnie je wymienię na inne, ale tragiczne nie były i jeszcze bym dał radę na nich pojeździć parę tyś., tylko słabo na mokrym asfalcie...
yeuop jeżeli opony głównie na asfalt, to chyba dobrym(najlepszym) rozwiązaniem będzie Pirelli Scorpion Trail II- tak przynajmniej piszą w internetach w wielu forach i testach, osobiście nie jeździłem. Ja zastanawiam się nad czymś 80/20- on/off i mam dylemat miedzy sprawdzonymi K60 scout , z nowością- karoo street. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Moje motory zawsze jakieś popsute. Stara RD07a też chlała litr więcej, niż innym. Ale i ja jakoś tak bardziej uśmiechnięty. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() PS. by bylo choc troche w temacie napiszcie na jakich oponach te wyscigi o kropelce ... |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Sexu i biznesu
Motocykl: CRF1000, R80G/S PD, DR650SE
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 3 min 52 s
|
![]() Cytat:
A tak średnio wszystko to 4.5 miasto trasa. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#10 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |