![]() |
#381 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 2 godz 3 min 57 s
|
![]()
Nie jesteś taki wyjątkowy.
My mieliśmy to samo: Spróbuj .........i niedziela. WAŻNE ZNALAZŁ SIĘ jeszcze jeden kanister cytrynówki. TRZEBA WRACAĆ. ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 10 godz 2 min 28 s
|
![]()
Gula huśtacie że człowiek nie był z Wami!
![]() Ale ciszę się że dobrze się bawiliście! ![]() Pikne foty.
![]() |
#383 |
![]() |
![]()
Konrad... Ty mi przypominasz Chrisa o poranku z przystanku alaska.... bez obrazy.. i z sympatia piszę:
![]()
![]() |
#384 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 12 min 48 s
|
![]()
Z TCP może do mnie należeć. W piątek wszystko gubiłem szczęśliwie nieświadomy istnienia dóbr materialnych.
![]()
![]() |
#385 |
![]() |
![]()
Cynciu daj adres na
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: Brak
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 20 godz 4 min 10 s
|
![]()
Ale piękne dziewczyny się wokół Was kręcą. Zupełnie tego nie rozumiem skoro mnie tam nie było... A może właśnie dlatego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 33 min 32 s
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 7 godz 14 min 13 s
|
![]()
W koncu dotarlem do kompa wiec zatymczasem postawie ciag liter, ktore moze w kilku procentach potrafia oddac to co sie tam dzialo i dlaczego lubie tam byc. Jako zawodowy germanski najezdzca wpadlem aby palic i gwalcic, a tu wyskakuja mi z 2ma nagimi flaszkami i tortem podlaskim... Szybko zapomnialem po co tu przyjechalem.
Po pierwsze to ludziska. Tak, te czlowieki to niewiem skad sie urwali. Pewnie dozorca uchylil drzwi klatki i udalo sie spierrrrdolic choc na moment tym kocurom i wskoczyc na ten deskowy parkiet, witac z rana i wieczora ludzi usmiechem i chocby niewiem jak sie jest zmeczonym to energie widac u kazdego. wejdz gdzies miedzy ludzi to zaraz muwio: Sprobuj stary tegooooo no i probujesz ![]() Te ludziska sie nie spotkalyby gdyby nie przypadkowe stale spotkanie organizatorow FAT Bialy Brzeg, ktore jest zawsze organizowane rownolegle do tego spotkania. Przypadek ![]() Soltys, Stopa, Kasia, Blazimir i inni. Dziekuje z serca ze wam sie chce, ze macie energie i pomysly, umiecie spawac hulajnogi i taczki i ze waszym jestestwem tworzycie zlot o takim charakterze i w takim sposobie. Spotkanie ludzi na ktore sie czeka caly rok i przyjezdza jak do domu. I tym wszystkim ludziom oblewajacym zwykly zakup alkoholu... Naprawde mozna sie cieszyc z tych krotkich chwil w zyciu. Pamiec mam slaba, ale dobra do twarzy z usmiechem. Kilka wybuchow supernowych moj musk otrzymal, wiec zapamietam koncentrat malinowy z wkladem, made by Kwintal i Basia Kwintalowa. To jest specyfik ktorym Zeus i Afrodyta upijali sie co wieczor i jak figlowali na Olimpie to w Texasie tornada powalaly 300 letnie deby przy akompaniamencie piorunianowej kanonady.Tylko blagam, robcie dalej to bez certyfikowania... ATomek i jego najnowszy wynalazek nawigacyjny do czarnej doopy. Przeciez tozto na nagorde jobla zasluguje ![]() Dziekuje za pieczony zuzel z okna podawczego (dzieki Szrek ![]() Dziewczynom na parkiecie dziekuje za podtrzymywanie mego pionu i tance ogolnotuptajaco-wirujace Agawu, dzieki za rozmowy i to ciasto czekoladowe wlasnej roboty. dalej nalegam na ujawnienie modelu piekarnika z ktorego wyciaga sie takie cuda. Otwieram moj piekarnik i zawsze jest pusta blacha... Lupusowi za 1,5 mkw powierzchni pokrytej pianka z ogrzewaniem w Wilkowozie i porannego kafeja Seaman, dzieki z flaszkie ktora rok czekala u Soltysa i dojrzewala, mialem nadzieje ze wypijemy razem, wiec zamagazynowalem ja do przyszlego roku. Moze wpadniesz na Biala tym Twoim tankowcem? Pilica ma poziom 2,1m wiec moze jednak da rade dojechac ![]() Reszte twarzy tez pamietam ale niewiem jak sie nazywajo. Ten z takimi dlugimi wlosami, dzieki za pifko, Ci co siedzieli tak w centrum i whiskaczem mnie wprowadzli do krainy basni. Erwin i Movistar i ten bialy bus ze Slowacji co zaginali czasoprzestrzen i przestawiali zegarki o 3 godziny w bok. Kuki co sie skarzyl ze danie komus tak zwykle w pysk nazywane jest dzis agresja. Lewarze szanowny co masz prawie najlepszy motur swiata, rozmowe dokonczymy w listopadzie, ze wzgledu ze mnie porwali Azja-ci i ktos znowu mi powiedzial: Sprobuj tego... Roberto, co wyszlo? Wtryski czy panewka? Wrozka dizluszka obstawia na to pierwsze Narazie wiecej niepamietam , ale stosuje specyfik detonacyjny supernowej ktora rozjasnia mi strefy pamieci i moze sie jeszcze cos przypomi. No bo wiecie, ten Niemiec co mi codziennie te wszystkie rzeczy chowa zawital i do mnie. Bylo zayebiscieeee i do za rok. Hmmm, w sumie rok to 365 porankow czekania wiec moze cos na wiosne by ten tego ![]() Ps. Dobrze sobie przypominam, ze Wojtek BBI bardzo zabiegal o adminowanie grupa Podlasie na portalu przezjelitogrubedoserca.peel , tak wiec od teraz Podlasie ma swojego przedstawiciela do ktorego moze sie zglosic osobiscieeeee koniec pisania lorem impsum ide spac ps2. Brakuje troche przecinkow w tekscie, wiec wstawiam tu i mozecie sobie je wstawic gdzie trzeba [,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,]
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 21.09.2019 o 01:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 12 godz 47 min 24 s
|
![]()
Fazik rozwiń myśl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 2 godz 3 min 57 s
|
![]()
Faziku
chcesz zmiękczyć nasze kamienne SERCA żebyśmy zrobili ten-teges na wiosnę? ?WŚLIZNĄĆ się w nasze łaski? ? NIE TĘDY DROGA.(nawiązując do www.........peel) Najpierw oddaj za szlaban który złamaliście w 1939 (są zdjęcia) Potem pogadamy . ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 13:49 |
Stałe Międzynarodowe Spotkanie FAT - Biała 2017 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 530 | 20.06.2018 08:33 |