|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
04.05.2020, 19:56 | #31 |
Warto zobaczyć jak Lyndon Poskitt skonfigurował swój bagaż.
https://www.youtube.com/watch?v=WgVnY5kw5zg |
|
29.07.2020, 12:41 | #32 |
przemieszczacz
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
Od niedawna zostałem szafiarką enduristan.pl i dzięki uprzejmości Darka mogłem przetestować wybrane produkty tej firmy w warunkach rajdowych na Baja Szczecinek.
Na pierwszy ogień poszedł zestaw hydracyjny czyli LYNDON'S HURRICANE HYDRO + bukłak 3L HYDRAPACK oraz doczepiana kieszonka energy pack. Plusy: - bardzo dobra jakość wykonania, materiały i szwy górna półka, nic się nie zaczepia i nie mechaci - system zapinania i szelek na jedną klamrę, wygodnie i ergonomicznie - duża, wodoszczelna kieszonka na telefon i drobiazgi - wygodne wkładanie i mocowanie bukłaka - od góry na 2 rzepy, zero suwaków - mieści się bukłak 3L mimo małych gabarytów plecaka - bukłak z izolowanym termicznie wężykiem wpinanym na szybkozłączkę - wkładka zapobiegająca sklejaniu ścianek bukłaka - pojemność 3L mega przydatna - kieszonka energy pack z neoprenu, batonik nam się nie rozpuści , mieści mieści się też do niej karta płatnicza, bardzo fajne przy szybkim tankowaniu Minusy: - brak izolacji termicznej wewnątrz plecaka, po całym dniu w słońcu woda w bukłaku może się nagrzać - mała ilość kieszonek na drobiazgi Co do ceny to 700zł za zestaw hydracyjny to sporo. Jednak nie napisałem tego w minusach bo jeśli ktoś szuka porządnie wykonanego i pomyślanego produktu, który powinien posłużyć latami to warto. Mam porównanie do foxa oasis 2L który kosztował połowę tego i po 2 sezonach już jest lekko zeszmacony i musiałem wymienić bukłak bo się rozszczelnił. Fox ma też niewygodny system szelek na milion pasków i kieszenie na suwaki które się zacinają od kurzu. 116433779_172675974370766_6639314985026558083_o.jpg
08.08.2020, 20:39 | #33 |
Miasto: SLU
Motocykl: XT+WR
Online: 2 tygodni 2 dni 11 godz 53 min 24 s
|
potrzebuję na szybko pasy rokstraps - macie na stanie?
|
09.08.2020, 15:15 | #34 |
tak oczywiscie
|
|
20.08.2020, 22:33 | #35 |
Zapraszam do oglądania dzisiejszego Motośladu o godzinie 22 na Motowizji.
https://www.facebook.com/EnduristanP...91204695819241 |
|
11.09.2020, 08:31 | #36 |
Zapraszam do obejrzenia Motośladu, w którym prezentuję produkty Enduristan.
https://www.youtube.com/watch?v=dFNw...K_KjO08FChNC4o |
|
11.09.2020, 09:30 | #37 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Okiem użytkownika tankbaga Sandstorm 4H. Kupiłem jakiś czas temu ale nie było czasu na testy. Ostatni wypad wzdłuż Bugu pozwolił bliżej zapoznać się z produktem. Okazja była dobra bo z 7 dni jazdy mieliśmy 4 dni deszczowe.
Plusy. + pojemność idealna 7 litrów + szczelność sprawdzona i nie mam najmniejszych uwag + bardzo dobry mapnik, który można wykorzystać jako dodatkową kieszeń na podręcznie pierdoły + bardzo fajne zagospodarowanie wnętrza - przydatne kieszonki wewnątrz na dokumenty, klucze etc Minusów w zasadzie brak. Mam tylko jedną uwagę ale to może wynikac z faktu że słabo mi szło zamocowanie tankbaga prawilnie do ramy pod baniakiem z racji akcesoryjnego zbiornika Acerbis, podpiąłem docelowo do główki ramy ale to rozwiązanie jest kiepskie funkcjonalnie bowiem tankbag ma tendencję do uciekania na boki co w offie często przeszkadza i wymaga korekt położenia tankbaga. Tutaj jeszcze musze pokombinować jak to zamocować z przodu bowiem boczne gumy i mocowanie na klamry sprawdza się doskonale więc na razie nie wskazuję że to minus ujemny produktu ale niedoskonałość zamocowania leżąca po mojej stronie. Szybko się wpina i wypina a do tankowania nawet nie musze go odpinać tylko starczy przesunąć na bok aby uzyskać dostęp do korka wlewu paliwa, ewentualnie styka wypiąć jedną z klamerek. Wcześniej miałem Giant Loop Diablo. System mocowania był bardzo dobry ale za mała ciut pojemność (5L) a te dodatkowe 2 literki robią robotę i nie przeszkadza gabaryt. Ponadto GL podczas deszczu jeszcze dawał radę ale dwa dni deszczu lub ulewa skutkowały pływaniem wszystkiego we wnętrzu i to była tragedia. Zalany aparat i kamera oraz ogólny syf. Do tego odpinanie tankbaga żeby nalać beny jest na suwaki i to wyjątkowo upierdliwe, szczególnie w rękawicach. Porównawczo Enduristan kopie doopę GL pod każdym względem oprócz systemu mocowania, które w mojej ocenie w GL jest po prostu sztywniejsze ale to kompletnie inna koncepcja gdyż tankbag odpina sie od mocowania a nie cały wypina z moto jak w przypadku Enduristanu. |
18.11.2020, 00:49 | #38 | |
Cytat:
|
||
18.11.2020, 00:51 | #39 |
Od czwartku do niedzieli robimy promo -15%.
Warunkiem jest zapisanie się na newsletter z linka: https://www.enduristan.pl/pages/news...-oZmgpJb2YN4bM zapraszam. |
|
28.11.2020, 14:27 | #40 |
Przypominam, że do niedzieli mamy specjalny rabat.
Zapraszam na zakupy |
|
|
|