![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Ja tam przelece traskę - metę na noszach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Jak kółka to tylko dwa , a jak chcesz cztery - kup dwa motory :-)
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Lancaster UK
Motocykl: 2x RD07A CRF1100 Adventure Sport
Przebieg: 90 tys
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 16 godz 59 min 0
|
![]()
.... a to coś w rodzaju latającego dywanu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
z jednej strony już nie mogę się doczekać a z drugiej już czuje małego stresa...
![]() ![]() Jeszcze czeka mnie mały zakup jakiś porządnych rękawic, aby rąk nie pokaleczyć. Mam nadzieję że załapie się na jakiejś fotce - i mam nadzieję że nie na takiej gdzie wkładają mnie do karetki hehe szkoda tylko że w tym roku będę tam sama, mam nadzieję że Mygosia dotrzyma słowa i za rok pojedzie tam ze mną ![]() ![]() ![]() Oczywiście inni są też mile widziani ![]() i nasz Team Afrykańskie Babki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Motocykl: xtz660 Ténére/XR650R
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 15 godz 2 min 5 s
|
![]()
A mówiłem dopisać sie do nas. Prawdopodobnie ktoś od nas będzie robił zdjęcia. A jak dobrze pójdzie to i filmik.
Ja tam na pewniaka nie startuję. Są dni ze przebiegnę 3,5km i mi sie odechciewa. Do tego trzeba dodać jeszcze 3 km + przeszkody + upał + stresik itd. No i na co mi to było? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Chyba nałożę swoją afrykańską koszulkę, to może ktoś mnie rozpozna że to nasz czarnuch
![]() Mygosie namawiałam na ten rok, żeby pobiegła ze mną.... ale ten rok to czysty spontan jeśli chodzi o tą imprezę. Więc wybaczam Mygosi heheh Ale za rok koniec gadania i ruszamy nasze 4 litery i biegniemy tam w grupie ![]() W grupie to zawsze lepiej. Co do biegania, to wiem, czasami 10 km zaliczę i czuje się ok. a czasami przy 5 km wysiadam, też zależy od dnia, ja myślę że "stres" mi pomoże ![]() pojadę, pobiegnę, może przeżyję, wrócę, zdam wam relację ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 14 godz 55 min 9 s
|
![]()
Brunetka wyluzuj. Jaki stres? Luźna guma - to nie bieg o złote kalesraki! Są tacy co nie dobiegają do mety a i tak się świetnie bawią.
Rękawiczki sobie kup w markecie budowlanym. Dostaniesz takie za 30 złociszy już takie wypasione skórki. Może bym mógł w niedzielę pobiec? Kto wie? Może?
![]() |
#37 |
|
![]()
Parys to jest w sobote
![]() Ja mam termin na 19 lipca na godzine 14 ![]() ![]() Ja chciała bym dobiec - dojść - doczołgać się do mety. Choć patrząc na filmiki z biegu, jest piekło tak jak piszą. Ja tam nie biegnę poto aby nazbierać medali itd, ja biegnę aby się sprawdzić, i mieć z tego mega frajdę ![]() Myślę że to jest fajny bieg aby sprawdzić na początek ile mój organizm jest w stanie wytrzymać, zobaczyć gdzie mam słabe punkty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Motocykl: xtz660 Ténére/XR650R
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 15 godz 2 min 5 s
|
![]()
Właśnie wrodziłem z runmagedonowych treningo-urodzin. Wyśmienita zabawa. Było lajtowo i o wiele ciekawiej niż zwykłe bieganie. Spodziewałem się trochę większego wycisku. Mimo to dwie ofiary - jedna ze złamaniem otwartym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Prince - poważnie byłeś ? więcej szczegółów poproszę
![]() a co to się stało że złamanie otwarte ? Nie źle musiała ta osoba dawała czadu ![]() Nie strasz mnie, ja muszę w jednym kawałku wrócić, woodstock się szykuje ![]() Ostatnio edytowane przez Brunetka : 11.07.2014 o 15:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 14 godz 55 min 9 s
|