|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 2 godz 3 min 57 s
|
![]()
Mówiłem, mówiłem,
Wyjazd do D.......... Wracajcie , chrzan trzeba podlać. ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: podkrakowska wioska
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 19 godz 37 s
|
![]()
Marek
Palą rano papierosy aby zabić nudę, bo jak wiadomo "palenie zabija" ![]() p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2014
Miasto: 3miasto
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 23 godz 34 min 2 s
|
![]()
Doskonale rozumiem, widoki zacne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 33 min 32 s
|
![]()
Miałem opisać dlaczego wczorajszy dzień był zły ale mnie wena odeszła.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Lublin
Motocykl: ATAS 1000 '18
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 19 min 13 s
|
![]()
Consiliero, co tam krowy... na Korsyce ważniejsze są świnie. Czy widzieliście już świnie spacerujące albo wylegujące się na środku drogi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ajde Jano
|
![]()
Nie ale jutro ruszamy do Corte może tam będą te mityczne świnki. Widzieliśmy jedną ale ubitą więzioną na pace pickupa. Za to kiedyś weszły nam pod koła świnie na sąsiedniej Sardynii. Jak napisałem Corte bo chyba ostatni dzień słońca a w górach o poranku 4 stopnie. Przelecimy się górą aby dotrzeć jak najbardziej na południe aby tam przeczekać deszczowe dni. Siedzimy w knajpie gdzie co chwilę słychać i widać motocykle, żona twierdzi że szukają noclegu a poszukiwania w miarę dobrego i taniego jest na miarę poszukiwań świętego Graala. Zapomniałem dodać że kupiłem 2 losy w naszym hotelu gdzie oprócz fajek są też maszyny lotto. Dziś może nam wpadnie 7 baniek a 2 października 29 baniek
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 11.10.2020 o 09:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Po drodze do Corte świnki być powinny. Zajebisty miód kupiłem tam u chłopa. Przy drodze po prawej jadąc od Aleria była taka manufaktura. Zamknięta ale adres do wioski prowadził i tam się udało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ajde Jano
|
![]()
Miód i to zajebisty to kupuję u chłopa na wiosce lub w BN. My będziemy jechać z Porto, zasadniczo to w pierwszym miejscu mieli pszczoły ale miodu już nie, nikt nie czekał ze sprzedażą do naszego przyjazdu. Trasa na jutro to dojazd do wąwozu la Restonica, francuska grupa motocyklistów z Paryża, z którą się od czasu do czasu mijamy polecała to miejsce, polecali też miejsce na nocleg gdzie się dzisiaj spotkaliśmy czyli w Cargese. My się tam udaliśmy w celu zakupu maści na spuchnięte kolano, jak pisałem czas biegnie a mikrokontuzje dają się we znaki. W drodze powrotnej spotkaliśmy też naszego spadochroniarza. Tak nazwaliśmy faceta który samotnie jeździ po wyspie i pierwszego dnia podczas objazdu cap corse, spotkaliśmy go kilka razy. Spadochroniarzem został nazwany bo miał na plecach w czasie jazdy i podczas spacerów też taki dupny plecak prawie jak na jakiś spadochron desantowy. My od samego początku próbujemy kupić ser, w ładnym miejscu nad miasteczkiem Speloncato
CDFFD848-E5A5-41FC-B573-BEF2C0C070FA.jpeg B47C36D5-AFD3-4571-AC7D-23435EECADE4.jpg 0BAFA598-060E-40C3-BB45-E52F947E8D40.jpeg F1B4BB5C-CB1E-4479-A24C-68BF0EAE8F8E.jpeg 313327FF-E338-4CE1-A4ED-32815A154878.jpeg Właścicielka przybytku powiedziała, na nasze żale że nie możemy kupić sera, że jest za późno. Sezon się skończył w lipcu i zacznie dopiero w październiku, ale że możemy kupić dobry ser w sklepie, podała nam nawet nazwę, którą zapisała na naszej kupionej mapie papierowej Marsulinu. Problem w tym że jeszcze takiego nie znaleźliśmy, ten który kupiliśmy miał wprawdzie na początku literę M i był korsykańskim serem, ale chyba nie w takim typie o którym myśleliśmy. Dodam tylko że ów ser nie śpi z nami w pokoju, śpi na zewnątrz. Czasem widzieliśmy te budy z produktami lokalnymi ale sera w nich nie było, czasem miód. Zapomniałem dodać do tego miejsca towarzyszyły nam chyba sokoły królewskie, w pierwszym miejscu gdzie lało na pewno była jedna para która gwizdaniem umilała nam czas, nad tym miejscem, to juz było 1100 mnpm kilka osobników swobodnie żeglowało w powietrzu
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 30.09.2020 o 22:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Zgierz
Przebieg: duży :)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 6 godz 45 min 51 s
|
![]()
Na Korsyce, po obecności świń poznacie, u ktotego chłopa miod zajebisty...
![]() Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 2 godz 3 min 57 s
|
![]()
Jaka temperatura wody, czy kąpaliście się w morzu ?
Zupełnie tego NIE CZYTAMY W PRACY. Nikt z nas nie chce być na Waszym miejscu i tak się męczyć. Ta sugestia jest czytelna--POKAZAŁEŚ NAM PTAKA ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wakacje z Duchami 5 - 25-27 września 2020 | danek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 8 | 28.09.2020 10:02 |
Wyjazd na Południe Europy 25.07- 9.08.2020 | Komar | Umawianie i propozycje wyjazdów | 18 | 23.07.2020 10:31 |
Rumunia- koniec czerwca 2020 | manier | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 12.10.2019 00:04 |
Alpy koniec sierpnia/ początek września? | Kojot | Przygotowania do wyjazdów | 3 | 30.07.2013 10:28 |
Ararat pod koniec września---szukam chętnych | wrubel | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 12.07.2012 18:18 |