|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2017
Motocykl: XR650R & XR400 & WR300
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 20 godz 4 min 53 s
|
![]()
650L na pewno nie ma 60km, nawet o 50 można marzyć.
650R też nie ma 70 choć na olx jeden twierdzi, że ma ![]() Odpalanie to pestka ale bez bagażu, zwykła 650 kopie się jak poketa tylko trzeba być wysokim. Na forum sprzedają ładna xrke doposażona na wyprawy, wystarczy Ci później rozrusznik od Team Xr Poland i voilla Powinieneś zamknąć się w 20K. https://www.olx.pl/oferta/honda-xr65...5-IDFhiS3.html Ostatnio edytowane przez Dymkaaa : 09.06.2020 o 22:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Polatałem ostatnio z taką Huską na poligonie. Idzie jak zła, a i na dojeździe na dwupasmówce szliśmy po prawym pasie (UK), więc nie jest tak źle. No niestety kumpel własnie myśli o zamianie na 790 Adv R bo twierdzi, że w trasie czy na dojazdach to średnio ciekawie (czytaj nie wygodnie jest).
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Xr 650r jeździ fajnie. Z czasem denerwujące może być odpalanie z kopniaka i brak akumulatora, szczególnie na wyprawie jak chcesz mieć prąd/światło bez odpalania silnika.
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Po LC8 to nie ma za dużego wyboru. Albo idziesz w 990R z ostatniego wypustu albo 1090 albo lubisz hardcore i kupujesz 950SE.
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez lukasz_vip : 11.06.2020 o 23:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Ja się może nie znam ale miałem chwilę z LC8. To specyficzny sprzęt który mi specjalnie nie podszedł bo nie lubię w terenie walczyć z masą. A na szosę są mniej upierdliwe wybory. Choć napewno pod dobrym kierownikiem ten motocykl może prawie wszystko.
Moim zdaniem złotym środkiem jest DR650SE, z akcentem na teren. Pozdrawiam Zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
Miasto: Łowicz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 23 godz 17 min 37 s
|
![]()
Niestery Dr ma małe gabaryty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: Wolbrom/Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 3 godz 26 min 36 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
No to jak masz długie nogi i powyżej 185cm to XR650L
bedzie szyty na miarę. Licznik w km pasuje od Hondy XR 400 bez żadnych przeróbek i pokazuje rzeczywistą prędkość. Xr można zamontować kickstarter od Hondy Dominator co widać na focie Chłodnica oleju również xr400
Ostatnio edytowane przez Franz : 12.06.2020 o 13:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Witka
Dominator byłby większy o czache i tylni stelażobagaznik. Miałem onegaj takiego lekko dlubnietego. Bardzo mile wspominam, na dziurawe asfalty, szuterki i piaseczek przefajny motorek. Dla mnie jednak za malo terenowy ze wzgledu ma masę (mój miał 170 kg z paliwem) i charakterystykę silnika - mocny dol/środek, leniwa góra. Jeździł przeprzyjemnie. Z pewnym żalem sprzedalem. Na starość zrobię sobie scrambera na bazie tego pierdopeda. Pozdr rr
![]() |
#10 |
Motocykl: XR650R & XR400 & WR300
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 20 godz 4 min 53 s
|
![]()
Załóż sobie rozruch do BRP i masz wszystko czego pragniesz.
Wentylator i nie ugotujesz. Prosty serwis. MEGA wytrzymałość. I sporą moc równo oddawaną od samego dołu. A akcesoryjnych części nie sposób zliczyć. Dzisiaj jeździłem turystycznie po krzakach, można się wlec jak wską, a jak trafisz fajny odcinek to przypier*alasz jak dzikiem. Dla mnie bomba. Kiedyś była taka dobra strona Polkasteam ale możesz poszukać gościa Endurance Kowalski, zjeździł trochę świata na XRR. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
adventure , dzik , ktm 990 , wyprawa |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Chlewik dla Dzików, czyli "Wątek o motocyklach marki KTM powyżej 690 cm sześciennych" | mirkoslawski | KTM | 557 | 19.02.2024 22:02 |