![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
Znow nie po kolei..
Ktoś pytał o Top of the World, proszę bardzo ![]() Uff, ale dostałam w de, najpierw super westernowe miasteczko nad Yukonem a potem.... upss mostu przez olbrzymią rzekę nie ma ![]() No to jadę sobie... Granica .... Wjedżdzam do Stanów polną drogą ![]() ![]() ![]() Niedaleko jest "osada" Chiken, dotaczam sie tam, dla odmiany pada grad, ale na horyzoncie przebłyskuje słońce.. Q% & ![]() Były trzy ! dziury, skończyły mi się łatki. Niech żyje przyjaźń polsko rumuńsko rosyjska - znowu będę musiała pić wódkę ![]() Niestety opona nie dość, że zupelnie łysa jest zdeformowana, na jednym obrocie mam jedną hopkę, znowu mam rodeo ![]() ![]() Ot taki normalny dzień zwyklej kobiety ![]() buziaki ![]() Jadę wymienić olej i opony i napęd ![]()
...a jednak można żyć bez powietrza... Ostatnio edytowane przez Roomyanek : 11.11.2012 o 15:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]()
Greg , powiedziałeś że z motocyklistkami to Ty tylko do Wenecji możesz pojechać a nie na motowyprawę
![]() ![]() Ale to fajne być babą (Ania pozdrówki) i robić to co się lubi ![]() MirmilQ będę ogarniać tego spota, a skrzynka w Polsce zepsuta, jakby co pisz przez ![]() ![]()
...a jednak można żyć bez powietrza... Ostatnio edytowane przez Roomyanek : 11.11.2012 o 15:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Oj tam, oj tam... Kiełbacha była dlatego, że moje dobre wychowanie nie pozwoliło mi spokojnie patrzeć na wygłodniałą niewiastę i musiałem głodną nakarmić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3m się ciepło w tym zimnym kraju, wracaj cało i trzymaj się z daleka od niedźwiedzi. Buźka!
![]() |
#34 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 22 godz 57 min 46 s
|
![]()
chętnie posłucham kiedyś o tych niedźwiedziach...
![]() pięknych przygód! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Śląsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 20 godz 56 min 47 s
|
![]()
Dziołcha pisz codziennie. Cała moja śluńska rodzina (64 kuzynów i kuzynek) trzyma za Ciebie kciuki!
![]() |
#36 |
|
![]()
Fantastyczną miejscówkę znalazłam na nocleg, z czołem lodowca na wyciągnięcie ręki, w lesie, nad rwącą lodowcową rzeką, najblżsi ludzie jakieś 5 km ode mnie, dookoła góry, las, rozpaliłam ognisko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko do kuchni mam strasznie daleko - min 100 m od swojego legowiska ![]() ![]() Greg i racja, że mi nie wierzysz, bo siedzę u siebie w ogródku i wymyślam te historie ![]()
...a jednak można żyć bez powietrza... Ostatnio edytowane przez Roomyanek : 11.11.2012 o 15:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 2 godz 50 min 3 s
|
![]()
Roomyanek ,czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością.
Dzisiejszy jakiś taki króciutki ![]() ![]() Pozazdrościłem Ci tych czereśni i pójdę sobie do marketu i też będę miał ![]() Uważaj tam Roomyanku na siebie i się niczym nie przejmuj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Czemu Wy myślicie, że tu zimno? Jest ciepło i kolorowo. Prawie codziennie łapie mnie deszcz ale zaraz potem mnie suszą
![]() ![]()
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
Rumunku drogi, kochones to Ty już masz i to takie, że ho ho!
![]() Rób dużo zdjęć, no i wracaj już! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Co do komarów to momentami jest ich sporo, o taaak, mam przygotowany cały arsenał w celu obrony przeciwlotniczej
![]() ![]() ![]() W arsenale mam muggę 50%det, coś extta - 55%det, siatkę, moskitierę, scyzoryk (to na te większe) pęsetę i szklo powiększające na meszki ( lubię obserwować ich zdziwione miny, kiedy trafiają na siatkę, no i fenistil i entil ... ale i tak mnie pogryzły, jeszcze w Kanadzie, całą buzię miałam w czerwone kropki (bolaaało ![]() ![]() ![]() Azja też już tęsknię ![]()
...a jednak można żyć bez powietrza... Ostatnio edytowane przez Roomyanek : 11.11.2012 o 15:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gruzja - w tym roku jak widzę do znudznia [Sierpień 2012] | duzy79 | Trochę dalej | 42 | 27.12.2021 22:56 |
Azja Centralna sierpień/wrzesień 2012 | gancek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 20 | 21.07.2013 22:23 |
Przez Bośnię i Hercegowinę do Czarnogóry [Sierpień 2012] | ATomek | Trochę dalej | 47 | 21.04.2013 00:28 |
Ukraina (Krym)-Rumunia sierpień/wrzesień 2012 | sagattic | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 10.04.2012 17:38 |
Rock, sand & heat, czyli babska wyprawa na Dziki Zachód [Sierpień 2011] | jagna | Trochę dalej | 72 | 21.09.2011 22:58 |