![]() |
#31 | |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]() Cytat:
![]() Opowiadaj dawaj relację foto ![]() To nie znieczulica i to ni choja nie wiadomo co. Jadę autem patrzę na chodniku przed przejściem leży facet i z 10 wzrokowych ratowników ![]() Zatrzymuję się i patrzę facetem trzaska w drgawkach patrzę, myślę, wiem Epi. Jednym ruchem rękawiczki na ręce i rurkę ustno-gardłową w dłoń i do faceta, bo siny jak szlak. Pochylam się nad nim grzecznie przepraszając z zapytaniem jak długo to trwa otrzymuję odpowiedź -facet nie ryj się widzisz ilu tu jest gości co się na tym zna i trzyma mu ręce i nogi. -ok ale co z głową pytam przecie się krztusi i wali nią o chodnik -facet zdupczaj nie przeszkadzaj bohaterem chcesz zostać ![]() No nie myślę k...w ......................................] I co zrobiłem ![]() Tak to jest z tym pomaganiem.
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]()
Jeśli chodzi o podnoszenie motonga to przypomina mi się pewna historia, jak to na wyjeździe jeden kolega już oddychał pachami, umierał w piaskach walcząc z Afryką...Padł wtedy tekst..."Czas by chłopcy stali się mężczyznami"...Czyli niech sie .... a ma sobie poradzić...Ot Jagna , możesz się uśmiechnąć radośnie, wszak nie znałaś tego kierowcy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TransAlp rocznik '89
![]() Online: 4 dni 16 godz 57 min 30 s
|
![]()
Kurcze, jakoś przez te kilka lat jeżdzenia puszkami i ostatnie lata na moto ZAWSZE bez wyjątku trafiałam na facetów z krwi i kości. Jakiegoś życiowego farta mam a w kłopoty wpadam często... Ślicznotę kładę regularnie a za cholerę go nie podniosę. Za każdym razem próbuję i dupa. Ale za każdym razem też znajduje się facet i mnie uratuje ;-)
Może to dlatego że umiem piec i gotować ;-)))) choć do tych eterycznych niuniek raczej nie należę. PS. Też pracuję na budowie i standardowy jest opad szczęki jak ktoś zamiast Pana kierownika trafia na Panią Kierownik ![]()
![]() |
#34 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Faktem jest, że przemija postać świata i faceci miękną, słabną i wogóle robią się tacy... metroseksualni. Znam coraz więcej takich co dzwonią po "fachowca" jak trzeba wywiercić dziurę w ścianie pod haczyk na ścierkę w kuchni, a jak się żarówka w aucie spali to tylko do serwisu. Najlepiej ASO.
Ale za to jak genialnie mają rozkminione galerie handlowe, najlepszych fryzjerów i pedikjurzystów w mieście... ![]()
![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
![]()
Jagna
Bawiąc się na moto w miejscu gdzie ciężko o pomoc musisz mieć świadomość swoich ograniczeń. Offik owszem, ale conajmniej we dwójkę. I nie tylko chodzi o podniesienie moto. Życzliwych ludzi jest coraz mniej i każdy pilnuje swojego nosa. Może facet naoglądał się jakiś programów i stwierdził, że jesteś przynentą i jak wysiądzie to 5 zbiórów wyskoczy z lasu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Warszawa
Przebieg: ~
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 1 godz 37 min 39 s
|
![]()
Nie każdy miał ojca 'złotą rączkę' którego od dziecka podpatrywał przy pracy i przejął od niego smykałkę
![]() Z drugiej strony znam coraz więcej babeczek, które nie umieją gotować, prać, prasować, czy nawet zmywać ..za to z malowaniem paznokci radzą sobie zupełnie nieźle (które notabene, jak wszyscy wiedzą, świetnie sie nadają do zdrapywania przypalonego tłuszczu ![]() Świat się zmienia, każdy kij ma dwa końce, ludzie są różni.. bla bla bla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 28 s
|
![]() Cytat:
Myślę, że po mojej odpowiedzi pan też zacznie sam wymieniać...
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]()
Niestety świat się zmienia, modne są różowe koszule, męskie kremy przeciwzmarszczkowe, maseczki, pedikjur, solarium, fryzurka, emo, hipster, ogólnie metroseksualny syf
![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym znieczulica jest ogólna i dużo prościej jest polegać na sobie. ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
![]() Cytat:
A poza tym nie każdy ma możliwości techniczne, wiedzę, ochotę i czas aby rozebrać pół przodu. Oczewiście sam wymieniam żarówki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
To nie smog, lecz fog - krótki wypad do Chin | Ludwik Perney | Trochę dalej | 44 | 04.06.2014 10:38 |
Krótki rolgaz? | madafakinges | Wszystko dla Afryki | 10 | 14.08.2013 11:12 |
Krótki 3-4 dniowy wypad do Pragi, | Paweł - K | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 27.06.2013 02:09 |
Соңкөл krótki film o długiej podróży | Feel | Kwestie różne, ale podróżne. | 20 | 15.03.2013 23:03 |
krótki filmik Ukraina enduro maj 2010 | motormaniak | Polska | 6 | 30.06.2010 22:54 |