04.08.2020, 23:02 | #31 |
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 21 godz 1 min 43 s
|
Moja wyobraźnia podsunela mi obrazy....
|
04.08.2020, 23:09 | #32 |
Kierowca bombowca
|
Hehe, co się zobaczy, to się nie da odzobaczyć
A zresztą po co maseczki - w Białej mój organizm jest tak nasycony substancjami wirusobójczymi, że wszystkie zarazki będą uciekać z wrzaskiem
05.08.2020, 00:33 | #33 |
Autobanned.
|
Kur... mnie nigdy nie chciał tak. Stopa wiesz, że Ciebie kocham
05.08.2020, 10:51 | #34 |
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 11 godz 55 min 22 s
|
Jurek
dlatego pisałem: : KAŻDY może przyjechać. psssssssssssss. Bardzo chciałbym zobaczyć zmiany które nastąpiły z upływem lat. Skoro PIRANIA przyjeżdża ,to porównamy JEGO zdjęcie z awataru (jak był młodszy) z tym jak wygląda dziś. ciał |
06.08.2020, 18:43 | #37 |
I ja to szanuje
|
|
06.08.2020, 18:46 | #38 |
Miasto: نيسا Nysa
Motocykl: RD04
Przebieg: rośnie
Online: 1 miesiąc 3 godz 52 min 42 s
|
Noo łzy po plcach ciekły . Do zobaczenia na zlocie. Pozdrowienia dla wszystkich organizatorów i forumowiczów.
|
07.08.2020, 00:17 | #40 |
gsm: 512242193
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
Online: 4 miesiące 3 tygodni 1 dzień 23 godz 42 min 8 s
|
Podobny watek istnieje równolegle w dziale administarcyjnym wiec jakoś tak postawiłem odswierzyć pamieć.
Jak to było z tym naszym logiem forumowy? Może przypomnę bo aż siegnełem do źródła czyli telefon do twórcy owego loga czyli Szymka. Trochę sie bałem ze pewne sprawy z pamięci mogły ulec zapomnieniu lub przekręceniu. Logo powstało jako potrzeba identyfikacji bambusa na drodze w samochodzie, tak powstało jako naklejka na samochód w wersji na białe tło oraz na czarne, często sie to ludzia myliło i jak sie pomylicie wygląda to nie ciekawie. logo stworzył Szymek z kolega w Cieszynie i tak poszły naklejki na auto na forum a potem w swiat. Logo pierwotnie zawierało adres strony i napis Poland. Logo w pierwszej wersji miało adres www.africatwin.prv.pl ? napewno prv i był to adres strony PUFF'a jakby ktoś nie pamiatał . Potem pojawiły sie koszulki i inne gadżety w celu idetyfikacj pozytywnie zakręconych. jak Szymek wspomina... Tak pojawiały sie na bajzlach motocyklowych naklejki bez napisu Poland i adresu strony ale co mozna zrobic było nikt tego nie patentował czarnuchy kupowały zawsze na forum wiec... Po kilku latach adres strony zmieniony został na adres forumowy a sama strona PUFF'a była juz odnosnikem www.africatwin.com.pl ale wtedy nikt nie płakał ze zmiana jest było to oczywiste chyba dla wszystkich pozytywnych ludzi. Każdy gadżet czapka koszulka polar,bluza był jakby z automatu i chęci ozdabiany logiem własnie w celu identyfikacji tych pozytywnych zjebów na jednej z koszulek zlotowych afrykę udaje caviga i tez było ok pewnie teraz koszulka ma swoja wartość kolekcjonerska ogromna !! Co do loga jako loga naklejki z imprezy nie przypominam sobie aby logo z forum było wykorzystane do loga imprezy jakieś nawiązanie prędzej biała to zawsze był romb, kolor tylko mówił który to rok tak w ramach wspomnień Oczywiście gdzies na motocyklu macie inne naklejki wiec śmiało przypominajmy bedzie miło !!!!!!! Żeby zrozumieć ten pozytyw i spontan myślę ze ten film bedzie mega ściskam was gorąco buziaki |
|
|