|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.02.2023, 20:03 | #1 |
trampkarz emeryt
|
[S] Rozdzielacze napięcia by zimny
Przeniosłem wątek jako że społeczna lista powstała
No więc nakupiłem gratów i będę robił 10-15 szt rozdzielaczy. Będą dokładnie takie: Czyli 4 linie po kluczyku lub 3 linie po kluczyku i jedna bezpośdenio via bezpiecznik. Obudowa 38x47x66. Bez wtyczek - każdy ma inne potrzeby. Przewody na wyjściach 1mm, na każdym bezpiecznik 5A. Bezpiecznik główny 20A. Bezpieczniki i podstawki drogie ale porządne MTA. Przekaźnik zwierny 4 pin ze źródła z którego korzystam od paru lat - żaden nigdy nie nawalił. Ogłoszenie wstawię jak zrobię - każdy nie lubi czekać więc wystawiając chciałbym mieć gotowe. Klamka zapadła, na części czekam więc o ile nie zdarzy się coś nieprzewidzianego to rozdzielacze będą na pewno. Cena - ustalę dokładnie jak zliczę wszystkie zakupy ale tak jak pisałem wcześniej - wstępnie ok 110zł plus wysyłka. Do sprzedaży będzie bez wtyczek, tak jak pisałem: Jest to najpewniej jednorazowa akcja wiosenna, ale zobaczymy. Pozdrawiam zimny Ostatnio edytowane przez zimny : 15.02.2023 o 12:25 |
|
|