![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
![]()
Projekt Odra chciał mocno dotrzeć do Was, ale już nam tak woda po jajach ciekła, że trzeba było się gdzieś rozbić i przesuszyć.
Mejbi nekst tajm. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
![]()
jak zwykle , nich zaluja co nie byli
![]() ravi sam widziales ze wagi slabe byly ![]() waski testuje gieesa ![]() http://www.youtube.com/watch?v=C1JSf...rV576A&index=1 fabrizio ![]() ![]() z mojego fona ![]() https://picasaweb.google.com/kulkags...206DominatorPl
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Legnica
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 2 dni 22 godz 3 min 50 s
|
![]()
Traktorzysta, który nas wiózł na długo pozostanie w mojej pamięci
![]() ![]() Sobotnia dzida do dziś pojawia mi się w myślach- prowadzący XRkowiec stanął na wysokości zadania i odkręcał do końca. Miodzio! ![]()
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
![]()
sobotnia dzida byla extra ale powrot przez puszcze i w pewnej chwili mus dogonienia was , wraz z ravikingiem spowodowala u mnie taka doze adrenaliny ze jadac z bananem na gebie kurczowo trzymajac sie hieny pedzacej wsrod sosen zastanawialem sie czy moj kask sie tez usmiecha
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
Sławekk zgłosiłem Twojego "zająca w arbuzie " do kuchennych rewolucji,Geslerowej
![]()
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Strzelin
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 10 godz 27 min 10 s
|
![]()
Dzięki - z arbuzem smakował wyśmienicie
![]() Następnym razem upoluję coś większego ![]() Małolaty zatęskniły za offem ![]() Ostatnio edytowane przez Sławekk : 03.06.2013 o 21:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dewastator
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Devil's Den
Motocykl: pomarańczowy
Przebieg: liczę
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 5 godz 29 min 57 s
|
![]()
to ja Wam powiem, ze mało offu
![]() dzięki Czarnuchy za doborowe towarzystwo, Sławekk, podtrzymuję zdanie o Twojej Królowej, jakbyś chciał się zamienić..to w Krakowie juz byłes ![]() ![]() ![]() Fabrizio, posso dire solo 'grazie' ![]() Rav, fajnie ze Ci się chciało, choćby i ostatni raz, to było warto :* widzisz, chciałeś byc skromny, a tu sami się dobijają czy wszystkie afrykańskie dzidowniki są juz na forum dominatora ![]() ![]() edit: mały Hubert, dzięki za skarpetki!!!!!! Ostatnio edytowane przez Demolka : 04.06.2013 o 21:17 Powód: zapomniałam o najważniejszym |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Albania czerwiec 2014 | xralf | Umawianie i propozycje wyjazdów | 12 | 03.04.2015 20:15 |
Rumunia czerwiec 2013 | mirek-Pszczyna-Paris | Przygotowania do wyjazdów | 22 | 12.12.2013 23:06 |
Kaukaz PN czerwiec 2011 | pawelsitek | Trochę dalej | 18 | 29.05.2012 12:18 |