|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
22.05.2012, 10:50 | #31 |
Are we truly alone? The Truth is Out There
Miasto: Urzut
Motocykl: obecnie brak
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 1 godz 2 min 6 s
|
@Lewar współczuję. Wiem jak to boli. Sam sprzęt to jedno, ale fakt że zniknął w takich okolicznościach to drugie. Mi w podobnych okolicznościach, na zlocie innej grupy motocyklowej wyparował tajemniczo iPhone. Nikt nikogo za rękę nie złapał, tak więc nie można nikogo obarczyć winą. Niesmak pozostanie. Ale nie wszyscy są źli. Temu jednemu jeszcze życie się odpłaci. Ja się dorzucę do czarnej ściepy, bo wierzę w ludzi. Pozdrawiam
|
22.05.2012, 12:07 | #32 |
Miasto: Łódź
Motocykl: Ansfaltowy pedał
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 10 godz 51 min 0
|
Do tej pory było mi smutno gdyż miałem małe bum na motorze i z tego tez powodu nie moglem uczestniczyć ni w Izi Meating i w Białej, teraz jest mi smutno po przeczytaniu takiej wiadomości, nawet podwójnie, po pierwsze, że znalazła się minoga co dokonała prywatyzacji, po drugie Twój zamiar z jakim się nosisz. Wiele postów jest przed moim namawiających Cie do zaniechania chyba już powziętej decyzji, ja mogę się tylko dołączyć, takie osoby jak Twoja są kręgosłupem tego forum, nie możesz osierocić swoją nieobecnością tych co tu są, ale i tych którzy tu przybędą. Zastanów się proszę raz jeszcze. Pozdrawiam.
|
22.05.2012, 13:13 | #33 |
Miasto: Opole
Motocykl: mam narazie Fazera
Online: 5 godz 5 min 8 s
|
Ludzie uczą się w 25 procentach od mistrza, w 25 procentach słuchając samych siebie, w 25 procentach od przyjaciół, a w 25 procentach uczy ich czas.
Jestem świecie przekonana, że na aparacik "brać" się zbierze i nie ma co szukać winnych wśród czarnuchów, nowych czy obsługi, gdyż można gro niewinnych osób wrzucić do jednego wora. Podam radę Cejrowskiego, ma same wypasione aparaty najnowszej generacji, które jak zabiera w podróż obkleja taśmą pakową tudzież innymi taśmami aby wyglądał na totalnego rzęcha. Takie cacko można zostawiać wszędzie - a na pewno sami odniosą. |
22.05.2012, 13:29 | #34 | |
Autobanned.
|
Cytat:
PS Hero nie wracaj do kraju, tu jest diabeł.
22.05.2012, 14:40 | #35 |
Gość
Online: 0
|
Lewarowi nie chodzi o kasę.
Trza mu przywrócić wiarę w drugiego człeka. To potrwa. Jedno jest pewne. Stare nie wróci. |
22.05.2012, 14:48 | #36 |
|
|
22.05.2012, 15:11 | #37 |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
Też tak to rozumiem. I tak też potraktowałem propozycję Marcina. Jak już ktoś napisał "lepiej z nami zgubić, niż z innymi znaleźć".
I po takiej akcji wszystkim nam się przyda przywrócenie wiary człowieka-czarnucha. |
22.05.2012, 17:21 | #38 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
Online: 1 miesiąc 2 dni 9 godz 34 min 32 s
|
Z człowiekiem-czarnuchem nie jest aż tak źle. Np. ArtiZet w niedzielę rano, czyli będąc już w stanie względnej trzeźwości nie dość, że kawę postawił, ale jako że chwilowo odpłynęły mi fundusze, dorzucił jeszcze świeżutką paczkę fajek, mimo że sam niepalący. Poznaliśmy się dzień wcześniej i nie wiadomo kiedy będzie okazja by znów się spotkać. Drobna rzecz, a cieszy.
Pomysł Marcina do realizacji. |
22.05.2012, 20:15 | #39 |
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 22 godz 58 min 34 s
|
Lewar ?!?
Nie zabieraj nam naszej wiary w czarnego !!! DLATEGO tam byliśmy, dlatego RAZEM spędziliśmy fajny czas. Nie w podgrupach- RAZEM. TO BYŁ KOLEJNY WEEKEND Z WARIATAMI !!!!!! Napisałeś że : NIE PRZYJMUJĘ ARGUMENTÓW, ŻE APARAT MOGŁA ZNALEŹĆ OBSŁUGA--dlaczego wierzysz obsłudze? ? DLACZEGO w 100% obwiniasz nas czarnych ,Twoich przyjaciół.? ? ? Dlaczego nie ma trzeciej wersji? ? ? Chciałbym uświadomić Cię że stojąc w recepcji odmówiliśmy noclegu kilku osobnikom z zewnątrz , a ja osobiście zaczepiałem i wypraszałem z terenu tubylców spotkanych na drodze między barem a recepcją. A ponieważ w piątek nic nie piłem to wiem co się działo. Lewar , jesteś zdołowany bo ktoś zabrał TWOJE. Rozumiemy Cię!!!!! Jednak nie jest tak źle stary pierniku.Wyciągnij wnioski ze słów ,miłych ,przyjaznych, powiedziałbym nawet przyjacielskich pisanych do Ciebie. Czekamy na Twoje żarty ,relacje . A mnie nie "prubój" wmawiać że robię błedy ortograficzne. Graba Stopa |
23.05.2012, 00:14 | #40 |
My złodzieja nie bedziem bili... bieda go bedzie biła... I żeby reka co aparat brala kujowi uschła!!!
|