![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Tarnowskie Góry
Motocykl: TT800XC 2011
Przebieg: 147000
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 9 godz 35 min 19 s
|
![]()
Przerabiamy wyższość jednych świąt nad drugimi
![]() Co się podoba to brać, a martwić się potem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Gliwice
Motocykl: RD 07a i orange, ale biały-250 EGS
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 13 s
|
![]() Cytat:
Nie błądzi - podąża inną drogą ![]() Mnie tez biorą "emocje" jak te pierd...gaźniki próbuję jakoś zgrać ze sobą, wcześniej po paru kurwaćmaciach wyciągając do czyszczenia. Bo ciasno tam jak w .....(dopowiedzcie sobie sami co tam kto chce ![]() Niestety, a dla niektórych stety, czopra kupuje się oczami. Zatem bierta co chceta, byle nie było to Virago. Osobiście i subiektywnie stawiam XV 535 na dole tabeli. Dla mnie potencjalnym idealnych chromem jest VTX 1800 w wersji F. Bo jest też technicznie dopracowany. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Piast Kołodziej
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Toruń
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 17 godz 44 min 37 s
|
![]() Cytat:
![]() Jak kiedys se kupie armature do lansu po miescie, to wlasnie ta w/w - i/ale bynajmniej nie za dopracowanie techniczne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
![]()
tak tak , kupcie se vtx'a a ;potem bedziecie w razie awarii na lawete czekali . przekombinowane elektornicznie moto .
intruza 1400 synchronizuje za pomoca wezyka z oleum ;D ciezko ale sie da generalnie powim tyl;ko tak ; choper nie nadaje sie na nasze drogi . mam koklegow ktorzy jezdzili przez kilka sezonow armaturami wszelkiej masci i powoli sie wykruszaja . niestety , taka jest prawda , moto na dziury nasze sie sredni nadaje. bardziej celowalbym w UJM czyli jakies cb750 czy inazume
![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Tuchów / Redditch
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 17 godz 30 min 8 s
|
![]()
Intruz 1400, chetnie bym to w garazu widzial..........
![]() |
#36 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Zbiczno
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 16 godz 46 min 5 s
|
![]() Cytat:
Ja się przyznam, że miałem przez 2 lata Intrudera 750 i jedyną awarię jaka mnie spotkała to przepalony przerywacz kierunków. A jeśli chodzi o wyciąganie aku i regulację gaźników, to nie uważam za jakąś tam straszną wadę, bo jak często się to robi (aku wyciągałem tylko na zimę, a regulację robiłem po zakupie i to wszystko (o ile dobrze pamiętam robi się co 24000km) Uważam je za bardzo udane motorki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Piast Kołodziej
Miasto: Toruń
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 17 godz 44 min 37 s
|
![]() Cytat:
![]() Nigdzie dalej tym jezdzic bym nie jezdzil, wiec i poczekac bym mogl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
![]()
polecam vn 750 vulcan - dla majsterkowicza z grubym portfelem o stalowych nerwach i cierpliwości
![]() virago 535 - małe, śmieszne, niewygodne (wzrost 188), pracuje jak agregat. ze sprzętów tego typu które mi się spodobały to intruder m 800 jest fajny - poręczny i całkiem zwinny: ![]()
![]() |
#40 | |
Stary (P)iernik
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]() Cytat:
Przejechanych 55 tys km roczik 1998 bez najmniejszej awarii. Dragstar 650 już jest w wykonaniu i bezawaryności / wytrzymałości niżej w tabeli - 30 tys km virago 535 jest dla niewyrośniętych facetów i kobiet i gość 188cm wygląda dość niezręcznie lub nawet śmiesznie. Tak samo na shadow600
Ostatnio edytowane przez Franz : 29.06.2011 o 13:31 |
|
![]() |
![]() |