![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 13 godz 20 min 22 s
|
![]()
Widzę, że mój ogryzek XR obsługuje esim to zapytam w tmobile co tam mają na CH. Głównie potrzeba mi do nawigacji bo taki plan na urlop jest gdzie CH tylko przejazdem bo kwatera w Itali przy granicy i plan np. Stelvio wjazd od zachodu i inne przełęcze CH-I, a widzę trochę tras jest tam do zrobienia
![]() Nie umiem włączyć mapy.cz offline jeszcze
![]() |
#32 |
![]() |
![]()
To jak obsługuje to śmiało bierz Airalo. Za kilka dolarów masz 1, 3 lub więcej giga. Objechałem tak balkany , Szwajcarię również. Nawet radia słuchałem. Szwajcaria teraz to 4,5 dolara za 1GB na 7 dni.
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#33 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Polichno
Motocykl: TA
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 10 godz 5 min 8 s
|
![]()
Ja mam pobraną CH do telefonu i nawigacja działa w trybie offline jeden dzień można przeżyć bez neta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Dzięki Pany, zainstalowałem to co Łukasz zapodał i z jego kodem za 7$ mam 3GB na 30dni. 3GB starczy na mapę CH ?
![]() PS. Ogarnąłem w mapach.cz tylko jeden kraj można na offline za darmo ściągnąć.
kto smaruje ten jedzie Ostatnio edytowane przez Melon : 09.02.2025 o 23:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
![]()
Melon a próbowałeś osmanda? O ile pamiętam za dwie dyszki z hakiem na rok ściągasz sobie na telefon mapy jakie potrzebujesz i zapominasz o problemie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Organic maps masz darmowe i można offline wgrać dowolne kraje. To jest jakiś klon maps me, które przestali rozwijać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Miasto: Kraków
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 dzień 5 godz 27 min 22 s
|
![]()
Jak lubisz googla to ściągasz mapy i działa offline, osmand, mapy.cz, tomtom chyba 10 dni testy za darmo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Koleżka podpowiedział, że revolut też sprzedaje esim i np. 3GB na 30dni to 40zł. Sprawdziłem i tak też można.
![]() Dzięki za wszystkie podpowiedzi ![]()
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Zamość
Motocykl: .
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 2 godz 41 min 10 s
|
![]()
Drogo...
Ja używam i polecam VEGOLINK: https://www.vegolink.pl/ - jest dostępna fizyczna karta SIM oraz eSIM - karta jest "bezterminowa" ( wystarczy raz na rok wykonać jedno połączenie) - działa na (prawie) całym świecie (ponad 160 krajów) https://vegolink.pl/esim-plus-stawki...rzy-roamingowi są dostępne pakiety na poszczególne kraje - wspomniana Szwajcaria 3GB na 30 dni - 20PLN z minusów jedynie 3G/4G ale to nawigacji i social media wystarczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 23 godz 33 min 6 s
|
![]()
Ja używam Orange i ostatnio działa nawet w strefie poza unią za 15 PLN za dobę za 1 gb. Sprawdzone w BiH , Serbia, Montenegro. Dzięki temu mam zero stresu że dostaniemy rachunek grozy. 1 GB wystarcza spokojnie na booking a nawet na wpisy na forum. Po przekroczeniu 1 gb trzeba czekać na drugą dobę i fajne jest to że będąc w Serbii gdzie rozpoczęliśmy transmisję, wjeżdżamy do BiH i dalej jesteśmy na tym samym limicie, zmiana następuje po 24 H
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Plan K | kiub | Kwestie różne, ale podróżne. | 23 | 20.07.2009 10:50 |