![]() |
#31 |
![]() |
![]()
Piękne fotografie
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#32 |
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
![]() |
![]()
Zdjęcia sztos! Szacun!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Noo, fotki ładne
![]() |
#35 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 19 godz 10 min 52 s
|
![]()
Zdjęć ogólnie przywieźliśmy tonę, ale wiadomo, na publikę są w miarę najlepsze.
Ja szczerze mówiąc zdążyłem tylko kilka obrobić, a moja Agatka jak nawiedzona jak zaczęła tak prawie skończyła. Ja z czasem coś wrzucę jeszcze. Jeśli wszystko będzie dobrze i ukończę afrykę (afryki) to w tym roku przywiozę kolejną porcję, tym razem z miejsc, które ja chcę zwiedzić. To prawda, że w dupie byłem i gówno widziałem (to był pierwszy taki mój urlop), ale Zatoka Kotorska sprawiła, że poprzeczka oczekiwań jest naprawdę na wysokim poziomie. Możecie się śmiać, ale wciąż czuję wszechobecny zapach oliwek i słyszę cykady wracając gdzieś tam pamięcią do miejsc, które naprawdę zagościły głęboko w moim pokręconym sercu.
![]() |
#36 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 18 godz 3 min 50 s
|
![]()
Fajnie, dzięki.i
I tekst o "pocącej się prostytutce w kościele" A ten zapach to 100% Olivki ![]() Cial |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() |
![]()
Mnie tekst o prostytutce w kościele też
rozbawił , ale ten o "po co czlowiek ma rynnę na plecach" ... noo rozłożył mnie na łoopa... na rynnę na plecach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() |
![]()
Prostytutka w kościele z rynną na plecach? musze przeczytać całość
![]() edit: już po lektórze: mnie ujęła, pominięta przez mniej wrażliwych kolegów ![]() ![]() ![]() czytało się pięknie, zdjęcia też w pizxu bardzo ładne. gratuluję. Przewija się motyw upału często, stąd też ta rynna i wzmianki o temp nocnej. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale jestem zwierzęciem umiarkowanej strefy klimatycznej a im starszy się nieubłaganie robię to przesuwam się w moim ulubieniu coraz bardziej na północ LATEM. 38C w cieniu wykracza poza umiarkowaność znacznie. W nocy nienawidzę spać z klimą ale skoro jest 28 to trudno spać jakkolwiek a przecież jestem na urlopie i mam kxxwa wypocząć a nie wypocić się jedynie. Kilka lat temu zrobiliśmy sobie z rodziną TourDeFrance w Lipcu - trzy tygodnie, pomijając miasta jakiekolwiek większe. Więc żadnych tam luwrów itp durnot. Wino, śmierdzące robaki z morza i ogólnie wysryw na stres. Dojechaliśmy do Karkasą /Carcasonne/ w drodze nad morze śródziemne które było totalnym nieporozumieniem /w porównaniu z zajebistym Medoc i oceanem/, tak nawiasem - więc dojechawszy pod mury wzmiankowanego miasta, Żona poszła z dziećmi oglądać cuda średniowiecza a ja zostałem w samochodzie - nie była mnie w stanie żadna siła wyciągnąć z auta z włączoną klimą. Od tamtej pory staram się unikać miejsc gdzie może być ciepło ![]()
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 4 dni 4 godz 25 min 0
|
![]()
Widoki bomba. Widać, że lubisz bawić się kadrem i aparatem, a nie bezmyślnie jeb, jeb, jeb migawką.
Co do tej prostytutki i rynny... Przypomniałem sobie jak do kumpla przylepiła się kiedyś taka jedna na parkingu. Stał akurat na pauzie. No namolna była mocno. Dopiero jak jej powiedział, że nie ma kasy, ale jak tak chce to jej może dać paletę euro. Odfuknęła, że palety na plecach nosić nie będzie i poszła. Może ta rynnę dostała? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
budva , czarnogóra , kotor , kuk , montenegro , tivat |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czarnogóra sierpień 2024 | ramires | Przygotowania do wyjazdów | 14 | 19.08.2024 21:22 |
Turcja samochodem służbowym | 7Greg | Kwestie różne, ale podróżne. | 10 | 24.01.2022 09:44 |
Rumuński TET samochodem | Sidorowski | Przygotowania do wyjazdów | 7 | 28.06.2019 15:41 |