|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
GSX-1100E to było kiedyś moje marzenie - szczególnie w malowaniu niebiesko-białym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
no jest. pierwszy rok produkcji 1984. juz o nim bylo troche wyzej. nie palony od 1997, ostro przebebeszony i jutro pewno koniec. bedzie wolna chwila i jakas kawka po obiedzie to napisze co i jak. piekny egzemplaż ze sladowym przebiegiem. oceniam go na absolutne 5.0. bezwzglednie oryginalny, kompletny i sprawny.
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Czy to od kolesia obok ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
nie - nie od tomka. nie wiem czy ma taki w swoich zbiorach. w krakowie beddie ma taka bialo-czerwona gsx1100ef 1984 ladna na sprzedaz. wrzucalem wyzej jej zdjecie i telefon.
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
i koniec ( prawie - czekamy na dwie male pierdolki, ktore chcemy dac oryginalne). 40-ci lat minelo jak jeden dzien. przyznam, ze jak zobaczylem gazniki w srodku to mi ogon opadł i nie bylem dobrej mysli, ale wszystko gra i poziom oryginalnosci ocenilbym na 99%. potem cos moze jeszcze skrobne nt.
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Jest taka piosenka ... "Gdybym był bogaty , dyby dyby ... " , too mam wystarczajaco miejsca w garażu na takie cukiereczki . Stała by sobie obok Yamahy GTS , Yamahay XJR 1300 , BMW R80 , AVO Simsona i ETZ 251 i ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
a zeby bylo i r4 i bialo czerwone i klasycznie to przed chwila ze szwajcarii chlopaki przywiezli taka 1300 z 2011 - fajnie by wygladaly w tym malowaniu obok siebie
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 06.07.2024 o 05:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
W katalogu Motocykle Świata z początku lat 90tych , była pięknie sfotografowana Honda CB 1000 , czarna jak gdyby podświetlona zachodzącym słońcem. Piękna , ale potem jak już pojawiła się Yamaha XJR 1300 to jak dla mnie nie ma ładniejszego "klasycznego nakeda"
Co nie znaczy , że ta ze zdjęcia jest brzydka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
cos tam juz wrzucalem ale, zeby temat zamknac kilka fotek. motek rozbebeszony do spodu. przebieg sladowy wiec poza tym, ze smar suchy i fabryczny na lozyskach to wszystko w stanie idealnym - poza tym co znalazlem w ukladzie paliwowym ( zbiornik, korek, kranik, wskaznik poziomu paliwa, gazniki - wszystko sie na szczescie udalo doprowadzic do porzadku. gsx1100ef 1984, przebieg 24 tys km. pracowal ostatnio w 1997 roku.
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Ja ostatnio wygryzałem "rope" ze zbiornika i gaziorów CB400SF po długim staniu w wilgoci. Raz jedyny miałem gorszy przypadek gdzie po piaskowaniu wyszedł cedzak zamiast zbiornika (CX500 z Holandii). Co do Suzi, to tylko w malowaniu niebiesko-białym i tylko naked. Przebiła ją dopiero XJR, ale tylko 1200, tyle, że CB1300 jednak lepiej się prowadzi.
Poniżej - zagadka co to : Ostatnio edytowane przez Jarczoq : 08.07.2024 o 00:19 |
![]() |
![]() |