|
![]() |
#1 |
Michał
![]() |
![]()
Jeszcze pięć postów dodaj jeden po drugim..nie dość, że trolujący spam na żałosnym poziomie, to jeszcze podszyty kompleksami..
Masz rację, BMW GS jest najlepszy we wszystkim i zawsze, lepszy od harleja, crossa, ściga i wszystkiego. Nigdy nie będzie dla niego konkurencji, opraw w ramki i teraz możesz iść zameldować wypełnienie zadania.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Fajne, dorzuć jeszcze gmole, które wystrugał Henry i spoczko, Afra gotowa do ciorania
![]()
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 50 min 49 s
|
![]()
Grunt to dobry plan,jak mawial Hanibal Smis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: Kraków
Motocykl: CRF1000D
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 15 godz 39 min 44 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 50 min 49 s
|
![]()
Gdzies kiedys slyszalem,ze Rosjanie bez planu nie Ida nawet na kibel,hehehe...Pozniej zlapalem sie,ze ja tez tego nie robie.Wasze dewagacje i zalozenia sa urocze i trzymam za was kciuki,szczerze.Ale jakos tak ten wátek zmierza do tego stwierdzenia ,ze grunt to dobry plan, albo w w wierze nasza nadzieja.Bez zlosliwosci,podkreslam.Crf 1000 jest fajna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Kalisz WLKP
Motocykl: R1200GS
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 dni 20 godz 3 min 24 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Michał
![]() |
![]()
Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, a potem ewentualnie pisz i marnuj czyiś czas.To czy jeździłem (a jeździłem) ma tu najmniejsze znaczenie i związek. Potwierdzasz pewne spostrzeżenia, ale na szczęście są też fajni kierownicy GSów. Bez odbioru..
Ostatnio edytowane przez Mhv : 30.03.2016 o 15:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() |
![]() Cytat:
Ja humorystycznie,a Wam od razu ciśnienie skacze, co jak mawiał Hemingway jest zemstą na własnym zdrowiu Święta idą to najlepszego ;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 5 dni 3 godz 52 min 30 s
|
![]()
Wesołych Świąt
![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |