![]() |
#431 |
![]() |
![]()
nienienie... jeśli się to komuś podoba to czuję już co to jest różnica pokoleń.
![]() |
#432 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
To jest odpowiedź Hondy na potrzeby i oczekiwania klienta. A Ty się nie znasz i jesteś stary. Albo odwrotnie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
![]() |
![]()
Miałem kilka dni temu przyjemność operować guzikami NAT 1100.
Na plus: kierunkowskazy i przełącznik świateł krótkie/długie. To naprawdę z punktu ergonomii jest lepiej rozwiązane. Podobny przełącznik świateł ma ktm 790. A dżojstik wymaga tylko przyzwyczajenia. NAT ma po prostu więcej funkcji, bo jakoś trzeba "spersonalizować" te parę koni więcej, niż miała poprzedniczka. udało się koledze wreszcie wyłaczyć ABS RR. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
![]() |
![]()
pewnie właśnie jestem stary już. nie ineteresują mnie w ogóle te wodotryski, ale jak wspomnę niezbyt odległy wątek, który przypomniał Artek, o wyłączaniu jakiejś tam funkcji gdzie paru się głowiło jak to zrobić... ojaaaaa. a ja kurwię jak muszę przeklikać wyświetlacz w NC...
m
![]() |
#435 |
![]() |
![]()
Ja mam zabawę, jak się przesiadam z małej nowej Hondy na większą starą Hondę. Na zmianę trąbię i mrugam w obu
![]() Ale wygodniej jest dosięgnąć kciukiem jak kierunki są na dole w tej nowej wersji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
![]() |
![]()
Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. Ale jak jeździ się 2-3 moto codziennie na zmianę i w każdym te najczęściej używane guziki (kierunki i trąbka) są inaczej, to lekki wkurw człowiek trafia że nie ma tu standardu. Ile razy trąbiłem zjeżdżając z ronda to wstyd się przyznać
![]() @Artek: ja wiem że NAT ma dużo funkcji i jakoś trzeba je udostępnić białku siedzącemu za kierownicą. Tylko czuję (mówię o sobie) że i tak 95% z nich nie potrzebuję. Pralka, zmywarka, TV - wszystko ma mega ileś tam funkcji, które są głównie marketingowym bełkotem bo i tak głównie używa się on/off ![]() Chyba dlatego wolę proste sprzęty w stylu CRF albo Yamahy T7. One nic nie udają. Są tanie, proste i można je sobie dowolnie potem doposażyć.
![]() |
#437 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 22 godz 50 min 55 s
|
![]()
Dzieje się. Powoli dojeżdżają mody. Zaczynam z grubej rury
![]() Lusterko rowerowe Zefal Spy, na allegro aktualnie po 35 PLN/sztuka z darmową wysyłką smart dwóch sztuk lub 40 z przesyłką za jedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Widać co w tym? Podlinkuj proszę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 22 godz 50 min 55 s
|
![]()
Na MTB się sprawdzało coby żony nie zgubić. Tutaj też poza kontrolą jazdy w grupie nie mam dużych nadziei. Jak już zbłądzę na szosę to pewnie będzie więcej kręcenia szyją. Do sprawdzenia, dam znać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
![]() |
![]()
IMVHO już lepiej składane lusterko za 50złych. sam takie stosuję - jednak wolę nie mieć niespodzianek jak mnie coś wyprzedza nagle.
chyba, że faktycznie widać w tym coś - ale nie sądzę ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 19:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 07:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 08:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 13:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 14:56 |