![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#431 |
![]() |
![]()
quadem w bieszczadach
![]() ![]() ![]() tam tylko czekają aż w końcu przyjedziesz. JEDŹ!!
![]() |
#432 |
![]() |
![]()
Zejdź z niego.
Duża Pętla, Mała Pętla, Polańczyk, Ceprostrada w Solinie. Jest gdzie pojeździć. ps: Rozi73 - korzystaj ze stron rządowych aby potwierdzać takie dane (zamknięcia granic) Onet jest jakby to powiedzieć...
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2015
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
![]() Online: 2 miesiące 6 dni 10 godz 7 min 52 s
|
![]()
Jeżdżą chłopcy ode mnie w Bieszczady do gościa który ma podobno 300ha i teraz kiedyś organizuje rajd dla quadów jak i też można samemu pojeździć za opłatą,ma też bazę noclegową.Jeśli trzeba to przebadam sprawę
![]() |
#434 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Poproszę Gilu. Takie info mi się przyda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Zamość
Motocykl: .
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 25 min 9 s
|
![]()
matjasku do granic Bieszczadzkiego Parku Narodowego nie mam zamiaru się nawet zbliżać, a jeżeli już to drogami publicznymi. Pszesz tak jakbym pytał o tracka na Tarnicę przez Połoninę Wetlińską 😁 Dla mnie Bieszczady zaczynają się od Pogórza Przemyskiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
![]() |
![]()
Może mnie poniosło.
Przepraszam. Jakoś Bieszczady NIE kojarzą mi się z dostepnym offroadem a quad z czarnym. Kiedyś na biesach jako jedyne moto coś tam zobaczyłem bo był legal ale normalnie w Bieszczadach w zasadzie KAŻDA odchodząca od asfaltu szutrowka ma na sobie lizak. Byłem widziałem. Może zle patrzyłem? M
![]() |
#438 |
![]() |
![]()
Toż można za stówkę /dzień polatać w Natura Parku
![]() Śmigane było w lipcu w okolicach Czarnej >> żródła Sanu lecz przegonił właściciel ziemski....( nie leśniczy), mówi: jeszcze nie można. Od słowa do słowa okazało się że ma kilkaset Ha i w przyszłym roku ma powstać coś jak Natura Park tylko że w okolicy Czarnej Niżnej - ot taka ciekawostka |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
![]() |
![]()
A czy w Bieszczady wjadę bez kwarantanny. Czy MSZ zabronilo wjeżdżać w ten obszar. Nie mogę się doczytać w tym wątku.
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#440 |
![]() |
![]()
No dobra bo się zrobił offroad w temacie korony.
Jak to jest teraz z Rumunią? Moja zadowolona już bo nie mogę ponoć jechać? Nie wolno tylko samolotem? Nie wolno samochodem? Po powrocie kwakwarantanna? m
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 12:17 |