|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
pewnie właśnie jestem stary już. nie ineteresują mnie w ogóle te wodotryski, ale jak wspomnę niezbyt odległy wątek, który przypomniał Artek, o wyłączaniu jakiejś tam funkcji gdzie paru się głowiło jak to zrobić... ojaaaaa. a ja kurwię jak muszę przeklikać wyświetlacz w NC...
m
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. Ale jak jeździ się 2-3 moto codziennie na zmianę i w każdym te najczęściej używane guziki (kierunki i trąbka) są inaczej, to lekki wkurw człowiek trafia że nie ma tu standardu. Ile razy trąbiłem zjeżdżając z ronda to wstyd się przyznać
![]() @Artek: ja wiem że NAT ma dużo funkcji i jakoś trzeba je udostępnić białku siedzącemu za kierownicą. Tylko czuję (mówię o sobie) że i tak 95% z nich nie potrzebuję. Pralka, zmywarka, TV - wszystko ma mega ileś tam funkcji, które są głównie marketingowym bełkotem bo i tak głównie używa się on/off ![]() Chyba dlatego wolę proste sprzęty w stylu CRF albo Yamahy T7. One nic nie udają. Są tanie, proste i można je sobie dowolnie potem doposażyć.
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 22 godz 50 min 55 s
|
![]()
Dzieje się. Powoli dojeżdżają mody. Zaczynam z grubej rury
![]() Lusterko rowerowe Zefal Spy, na allegro aktualnie po 35 PLN/sztuka z darmową wysyłką smart dwóch sztuk lub 40 z przesyłką za jedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Lusterko do obserwacji jak rosną włosy pod pachami
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Cytat:
![]() Dokładam prawe i reguluję pod stójkę. Myślę że będzie cacy. Update: Po przejechaniu kolejnych 200 km (80% off/20% on) podtrzymuję entuzjazm dla lewego lusterka rowerowego Zefal Spy. Widoczność wystarczająca, nie przestawia się od wibracji, można delikatnie korygować kciukiem. Zostaje na stałe zamiast fabrycznego. Prawego Zefala pod stójkę nie udało mi się sprawdzić. Coś tam ustawiłem, gówno było widać, raz czy drugi skorygowałem bez większego sukcesu więc temat olałem. Myślę że zrobię jeszcze jedno podejście ale jest bardzo prawdopodobne że zostawię tylko jedno lustereczko po lewej stronie. Ostatnio edytowane przez Danny : 04.05.2021 o 18:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Widać co w tym? Podlinkuj proszę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Na MTB się sprawdzało coby żony nie zgubić. Tutaj też poza kontrolą jazdy w grupie nie mam dużych nadziei. Jak już zbłądzę na szosę to pewnie będzie więcej kręcenia szyją. Do sprawdzenia, dam znać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
IMVHO już lepiej składane lusterko za 50złych. sam takie stosuję - jednak wolę nie mieć niespodzianek jak mnie coś wyprzedza nagle.
chyba, że faktycznie widać w tym coś - ale nie sądzę ![]()
![]() |
#9 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Składane goowno to już mam. I wiem że go nie chcę w enduraku. Taki awaryjny piździk jak się wlatuje na szosę (o ile coś w tym widać) to byłby OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
próbuj i napisz.
ja chcę takie lustereczko do trialówki. dla siebie i młodego coby jakieś pojęcie było bez odwracania łba co jest z tyłu - i niech się młody uczy, że są lusterka.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 19:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 07:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 08:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 13:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 14:56 |