|
![]() |
#1 | |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 7 godz 38 min 32 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 5 godz 47 min 33 s
|
![]() Cytat:
- 2 czujniki na 1 tarczy nie działają (hamuje na suwa i puszcza i tak w kółko), - na kablu do tylnego czujnika założyłem wyłącznik rozłączający oba przewody. Zapalała się wtedy kontrolka ABS i nie było ani ABS, ani TC. Żeby ponownie aktywować trzeba było zgasić silnik (oraz oczywiście przełączyć przełącznik ![]() - tester diagnostyczny nie odczytywał potem żadnych błędów. P.S. - w moim był quickshifter (użyłem go jak padł mi wysprzęglik i musiałem wrócić do domu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2020
Miasto: Pomorskie
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 22 godz 2 min 56 s
|
![]()
Dzięki .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
W 2021 jest taka opcja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Nooo..... Nie do końca jest dobrze.
Owszem pamięta ostatnie ustawienia jak zgasze z klucza. Jak zadusze albo zgasze z guzika po glebie raz pamięta, raz nie. Jeszcze nie złapałem reguły. Dotyczy to ABS jak i TC. W trybie 1 jakoś nie mogę wyłączyć ABS - lampka powinna chyba się palić ciągle, tak nie ma, co najwyżej miga od czasu do czasu. W trybie 2 ten jeno na przód czasami jednak podnosi ciśnienie, lampeczka też nie świeci a pomiguje. Instrukcja enigmatyczna, netowe mądrości różniste. Wyjmę chyba bezpiecznik może też wyłączy TC na amen. I jeszcze ten QS. Zaprawdę, mają nas z lebiegów...
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Masz to dołożone czy jak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2013
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 1 godz 14 min 28 s
|
![]()
Sorry Rrolek za śmiałość ale kto wpadł na pomysł jeździć dualem? Dualem w dzisiejszym wydaniu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Emek: Dołożone jeno koryto i filtr z RG i tlumiczek. Ta cała ałutomatyka fabryczna i chyba nie grzebania.
Pieszy: Czemu? W starej lc4ce to i owo było już wymęczone a i części już coraz wiecej brak - np zawory ssące adoptowane z WV 2.0. Trzeba by ją było kochać aż do śmierci bo jeszcze kilka lat i nikt by jej nie kupił. Ale głównym problemem były przeloty po asfalcie. Na przelozeniach 15/48 jazda ponad 90 to dla mnie była męka. Dualowatość więc wątpliwa.
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Kurła, nie mam przekonania czy moja to ma. Jakieś opcje coby to ustalić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[FAQ] Modyfikacje i ulepszenia by Kazmir | podos | Regularne czynności serwisowe | 11 | 03.12.2008 23:24 |