|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
30.06.2019, 23:13 | #441 |
Miasto: Białystok
Motocykl: XT660R
Online: 5 dni 19 godz 55 min 5 s
|
ehe - możliwe, że pomyślałem, że podobne kaski to i gogle się nadadzą ale moooże ktoś jeszcze z araiem x-tour3 da znać.
Pamiętam, że gadałem z kimś i zapamiętałem, że albo progrip albo FXR i kupił kolega na 24mx bo jakaś promocja nawet była i spasowały BTW. Jakie gogle Siwy miałeś wtedy? eee hmm... (może machnę priwa lepiej..) |
01.07.2019, 00:01 | #442 |
Hej. Do szoeja nie zakładałem jeszcze gogli. Jak ciepło to jeżdżę w okularach przeciwsłonecznych.
01.07.2019, 00:23 | #443 |
|
oezu.. to się porobiło się.. to może nie afryka była? ale kurde wydaje mi się, że na 100% NAT i ARAI tour-x3 w kolorze czarny mat. więc no nic.. może Plaka zaczepie i więcej to już nie mam pomysła.
Mam niby fajne gogle na promocji i mierzyłem i nawet szyba mi się zamyka ale kurr... od środka świat chcę widzieć na brązowo, bursztynowo, a na zdjęciach gówno widać jakie od środka gogle mają kolora tylko od zewnątrz jakieś tęczowe czy tam benzynowo-wodne kolory... może dorwę kogoś albo jakiś sklep w białym co ma gogle 100% acuri bo podobno wchodzą to sprawdzę jeszcze i te.. ps. na Dragon NFXs z szybką amber mnie nie stać :| okej. dzięki wszystkim za pomoc. nie będę dupy zawracał gupotami.. (obecuje ) Siwy - ja tyż w okularach jeżdżę ale piooch w oczy sypie jak jadę w grupie.. tak to bym se głowy nie zawracał gogielami. |
01.07.2019, 00:26 | #444 |
A czarny mat to mój może był. Mam hornet adv, możesz wpaść i pomierzyć. Parę par gogli też mam.
01.07.2019, 00:35 | #445 |
|
ale mówiłeś, że nie zakładałeś na jesiennym gogieli, a centralnie przy jakimś kościółku czy cerkwi gdzie te źródełko wypływa siedzieliśmy z jakimś koleżką i paczałem na gogle jego i mówił, że na promocji kupił na 24mx. młody gościu raczej, budowa nie podlasiaka co piwa dużo pije - to były jakieś fxr'y albo progripy albo może i scoty.. koloru były tęczy ale od środka ładnie na brązik zalatywało więc to nie ty :P
|
01.07.2019, 00:39 | #446 |
|
przejadę się jutro po sklepach i popatrzę - jak nic nie będzie ciekawego to zaryzykuje i kupię z neta "gold" - może nie będą totalnie żółte jak te nocne tylko lekko złotawe. styknie i to .... nie wiem tylko czy brać jeszcze szybę bezbarwną (mam niby szybę w kasku) ale nienawidzę jeździć z zamkniętą.. duchota i jakieś takie odizolowanie mnie ogarnia.. lubię jak mi wieje po ryju wiatr i czuję las iglasty mmmmm.....
|
01.07.2019, 00:48 | #447 |
To polecam sportowe okulary przeciwsłoneczne (do jazdy dziennej oczywiście), np z decathlona. Gogle do enduro kupuję zawsze bezbarwne bo jednak czasem trzeba w nocy przejechać.
01.07.2019, 00:59 | #448 |
|
spoko. z decatlona mam bezbarwne robocze to zakładam jak się ściemnia. tak to jeżdżę w polaryzacyjnych miedzianych - fajne ale podwiewa mi kurz pod nie..
Szukałem takie z pianką dookoła ale nic fajnego i w tym kolorze nie mogę znaleźć.. na targach oglądałem UglyFish ale polaryzowane wszystkie, a po szutrze polaryzacja przeszkadza strasznie bo "wyolbrzymia" dziury, koleiny.. zdejmuje je i okazuje się, że szutrówka prosta jak autostrada do wawy ide lulu.. jutro objeżdżę sklepy. to pierwszy krok.. pomacam może coś |
|
|