![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#481 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Miasto: Bogatynia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 21 min 59 s
|
![]()
My z bratem w sobotę w tym samym kierunku, docelowo Peloponez może się gdzieś stykniemy lub będziemy sobie uzupełniać info odnośnie aktualnych sytuacji na granicach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#483 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Miasto: Bogatynia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 21 min 59 s
|
![]()
się zobaczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 14 godz 51 min 0
|
![]() Cytat:
Do Albanii jechaliśmy: Czechy- Austria - Słowenia - Chorwacja - (fragment BiH do Dubrownika) - Czarnogóra Powrót: Macedonia - Serbia - Chorwacja - Słowenia - Austria - Czechy. Przejazd bez najmniejszych problemów. Skoro byliśmy w Albanii, niektóre z w/w krajów, powinny puścić nas tylko tranzytem (tak bynajmniej stoi na gov.pl). W praktyce nikt o nic nie pytał, ani niczego nie sprawdzał. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
![]() |
![]()
Węgry NIBY maja tranzyt ale nie byłem wiec nie wiem na bank.
![]() |
#487 |
![]() |
![]()
Dobre wieści. Dzięki,👍
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
![]() |
![]()
Kumpel jakoś chyba koło soboty chciał do Bośni wjechać to Go odesłano mimo jakiś kwitów co miał, polskich papirów od swojego Kamandira z OSP.. Pojechał na HR jajca opalać ..
![]()
![]() |
#489 |
mistrzu
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: ?
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 1 dzień 5 godz 33 min 35 s
|
![]()
No właśnie , czy ktoś może potwierdzić tranzyt przez Węgry. Na stronie MSZ jest napisane: "Cudzoziemcy w tranzytowym ruchu osobowym mogą wjechać na terytorium Węgier jeśli poddadzą się na granicy badaniu zdrowia i badanie to nie stwierdzi podejrzenia zarażenia COVID-19.
Dalszym warunkiem wjazdu w celu tranzytu jest: - wiarygodne potwierdzenie celu podróży oraz kraj docelowego;" Czy ktoś wie jak wygląda to w praktyce ? Jadę w sobotę.
![]() |
#490 |
![]() |
![]()
Ja pytałem znajomej firmy z HU Biatorbágy pod Budapesztem i napisali ze możesz wjechać jak masz ważne badanie kowidowe. Chuj wi co to znaczy. Ja miałem u nich zostać na dwa dni to miało być nie starsze niż dwa dni bodaj.
Pojebane to jest mocno. M
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 12:17 |