![]() |
#41 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
![]()
Skoro nie działa link to wkleję tak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2018
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 5 dni 3 godz 35 min 33 s
|
![]()
Może to ci podziała chwilę a może dłużej,wodoszczelnośc pod znakiem zapytania,kupiłem podobne ale odradzono mi montaż i odsprzedałem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() |
![]()
no ja zupelnie nie kumam po co Wam takie palniki. nie wierze w podawane parametry. jezeeli mamy do czynienia z siolidnym 2x15W to naprawde to swieci. mam porownanie z lampami sciennymi - no name co na nim pisze 20W a Osram Ledvance 20W to dwie zupelnie inne bajki. Osram swieci znacznie intensywniej. o wiele...
![]() |
#45 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Niepruszewo
![]() Online: 3 dni 11 godz 19 min 59 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
![]()
No to przywala dotkliwy mandat, albo dadzą zakaz jazdy po Nimczech
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Niepruszewo
![]() Online: 3 dni 11 godz 19 min 59 s
|
![]()
Dobrze, że nie każą rozstrzelać...
Ich prawo wyraźnie mówi, że pojazd ma być sprawny, nie zagrażać bezpieczeństwu ani nie być nadmiernie uciążliwy dla ludzi i środowiska. Możesz mi powiedzieć który z tych punktów łamie dodatkowe oświetlenie, szczególnie takie które można w razie potrzebywyłączyć? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Zgierz
Przebieg: duży :)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 6 godz 45 min 51 s
|
![]()
To teraz pogrzeb w definicjach, ktore napisales i wszedzie Ci wyjdzie, ze potwierdzeniem zapewniania tychże jest homologacja europejska. Nie napisales tez o konsekwencjach niespelniania powyzszych. I to w kraju, w ktorym zmiana rozmiaru czy przeznaczenia opon musi miec potwierdzenie homologacyjne producenta, by moc po drodze jezdzic.
![]() Ps. Niemcy potrafią dowod zabrać, na lawetę zapakować, zabronic dalszej jazdy itp, itd, podobnie ze tą jak policja w calej Europie i na świecie zresztą ![]() Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#49 |
![]() |
![]()
Bez homologacji łamie każde, a o takim piszę. Widzialem jak polocja niemiecka potrafi Ci mierzyć głośność wydechu z odległości jak w instrukcji z dokladnoscią do cm mierzonej centymetrem, czy pochylenie tablicy rejestracyjnej mierzone pochyłomierzem, to myślisz, że do swiateł bez homologacji się nie przyczepią?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Po chu tam jechać? W przeciwnym kierunku jest ciekawiej i nikt się o byle goowno nie przypieprza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
halogeny , halogeny nat |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dodatkowe oświetlenie | Lakrua | Gadżety / wyposażenie | 2 | 12.10.2018 19:03 |
Przerywacz kierunków - jak podłączyć. | Zet Johny | Układ elektryczny i zapłonowy | 4 | 02.07.2015 08:37 |
gdzie podłączyć woltomierz i gps | Wójcik | Układ elektryczny i zapłonowy | 5 | 13.02.2014 22:07 |
Metromierz Explona - jak podłączyć | smiglo | Układ elektryczny i zapłonowy | 6 | 15.06.2010 16:14 |