![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Bielsko Biała
Motocykl: TA 600/rd03
Przebieg: 48ooo
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 9 godz 36 min 57 s
|
![]()
Witajcie!
Wiem, że moje pytanie w tytule może budzić niepokój, więc spieszę wyjaśnić: Chopper ma być dla starszego kolegi, który po latach chce wrócić do jazdy na motocyklu. Ja nie znam się w ogóle na tego typu motocyklach, nie mam doświadczenia z żadnym z modeli i stąd prośba- co możecie poradzić lub odradzić ![]() Wiem, że jest tu spora grupa, która z tego typu motorków przesiadła się na AT lub inne enduro, a są i tacy co mają oprócz Królowej takie chromowane cuda w garażu. Liczę na pomoc w wyborze modelu a może nawet na skierowanie do ciekawych, wartych uwagi ogłoszeń- jeśli ktoś coś wie ![]() Zadanie jest takie: Dysponujemy kwotą około 10 tyś zł (ostatecznie można naciągnąć do 12 gdyby się trafił jakiś cukiereczek ![]() ![]() Osobiście żaden z motocykli, na którym siedzi się z nogami do przodu mi nie leży, ale obiecałem pomóc więc liczę na Wasze podpowiedzi. Proszę tylko nie pisać, że lepiej od razu afryka albo transalp bo ja to wiem, a jemu nie przetłumaczę za nic- ma być "frędzlok" i koniec! ![]() Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi i pozdrawiam! M. |
![]() |
![]() |