![]() |
#41 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 33 s
|
![]()
Ten stelaż z OM to jakaś porażka
![]() Przy zwykłym paciaku więcej zrobi złego niż dobrego. Kto wpadł na pomysł, żeby zrobić takie mocowanie, skoro jest oryginalne miejsce? ![]() Na zdjęciu poniżej plastiki od razu do śmieci... 2018-11-09 17.42.01.png
![]() |
#42 |
![]() |
![]()
To jest bardzo podobne do sposobu montażu Apduro, to nie wiem czemu do śmieci, jest to bardzo solidny sposób zamocowania, jeżeli osobiście nie połamałeś plastików to takie gdybanie czy kosmici istnieją
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 33 s
|
![]()
Spójrz na miejsce, które zaznaczyłem - moim subiektywnym zdaniem przy paciaku, płaskownik, który tworzy odwróconą literę U, wraz z nakrętką wbije się i zniszczy plastiki.
Albo zrobi kuku kanapie. Może i nie, ale osobiście nie wybrałbym takiego mocowania. Poza tym na obrazku całego stelaża, który wstawił @Romano2105, rurki wyglądają na stosunkowo cienkie.
![]() |
#44 |
![]() |
![]()
Ale ta odwrócona litera U jest przykręcona pod kanapą do ramy motocykla więc może nie jest aż tak źle jak wygląda.
![]() |
#45 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Przykręcane od spodu do ramy wiec powinno wytrzymać choć osobiście bym tego nie kupił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
![]()
Ale byś nie kupił z konkretnego powodu czy nie podoba się Tobie?
![]() |
#47 |
![]() |
![]()
Lorry napewno przetestował ten zestaw przy wyjebkach, więc bierz jak Ci się podoba, a można urwać 4 cm z szerokości zestawu z torbami i parę stówek za płyty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() No właśnie o tym myślałem, poza tym podoba mi się wygląd Afry z tym stelażem, a po zdjęciu toreb nie będzie tych płyt które średnio wyglądają.
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Święte chlewiki
Motocykl: Żółty Kurczaczek
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 46 min 11 s
|
![]()
Oryginalne mocowanie przy delikatnym oparciu wypycha uchwyt stelaża z uchwytu w górę i rozcina w najlepszym wypadku siedzenie rysując plastik. W mocowaniu OM nic się przy takim samym zdarzeniu nie dzieje.A stelaż jest na tyle dobrze zrobiony, że przejmuje całe uderzenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wózek boczny | MUTT | Wszystko dla Afryki | 292 | 06.08.2022 09:36 |
miękki dowód rej | Melon | Kwestie różne, ale podróżne. | 15 | 08.05.2018 09:30 |
Miękki buzer | Stachu | Archiwum | 7 | 21.06.2015 07:26 |