|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.05.2018, 06:31 | #41 | |
Administrator
|
Nie sugeruję , ale gdybym wcześniej wiedział to co teraz to bym nie kupował.
Ale może tobie zrobi różnice. Cytat:
Miałem to samo też słyszałem że podobno potrafi. Majo, hamulec przedni jaki jest w 03 taki jest i cuda tego nie zmienią ale przy zastosowaniu pewnych czynników mających wpływ na sposób czy częstotliwość używania hamulca może wystarczać lub ewentualnie nie przeszkadzać. Przez 15 lat miałem 3 sytuacje przez ułamek sekundy pomyślałem o kilku dodatkowych % siły hamowania , znaczy nie siły tylko skuteczności. Oczywiście w tych sytuacjach nie zabrakło drogi na zwolnienie czy zatrzymanie. Nie pamiętam jakie były wtedy klocki , na pewno wtedy nie miałem ,tak jak teraz , Anakinów więc nie gdybam. Wystarczy założyć kiepskie tarcze i klocki plus "śliskie" opony i w porównaniu do skutecznych będzie różnica. A z tym bywa najczęściej różnie. Żeby już nie marudzić, jeśli zdarza się sytuacja że zabraknie hamulców to znaczy że kierujący popełnił błąd.
AT03 Ostatnio edytowane przez Dzieju : 10.05.2018 o 06:54 |
|
10.05.2018, 06:48 | #42 |
Był Fafruk- jest po ludzku
Miasto: Augustów
Motocykl: RD04
Online: 2 tygodni 5 dni 21 godz 36 min 21 s
|
Nie sprawdzalem, nie wiem, nie znam się, ale w sumie to "prawdopodobna" sytuacja chociaż nie wiem jaka by musiała być temperatura żeby coś takiego się stało.
|
|
|