|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.05.2008, 14:41 | #41 |
Miasto: Tomaszów Maz.
Motocykl: RD04
Online: 20 min 36 s
|
Afryka
Kilkanaście kilometrów od miejscowości Afryka znajduje się zalew Miedzna nad którym chyba jest ośrodek wypoczynkowy czy tam jakiś kemping, w drugą stronę miejscowośc Sielpia z jeziorem, mnogością kempingów i kiedyś dużym polem namiotowym. Trzeba by popytać.
|
27.05.2008, 16:18 | #42 | |
Motocykl: RD04 CRF 450 R Husqvarna TE 610
Przebieg: 50000
Online: 1 dzień 6 godz 23 min 18 s
|
Cytat:
ps. dabal , jarek prejeżdżaliśmy niedaleko w drodze do kletna. |
|
08.06.2008, 15:09 | #43 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 49 min 59 s
|
Panowie, aby to miało sens warto już teraz dowiedzieć się co i jak.
Skoro mogą być problemy z miejscami to warto też obadać miejsce na "namiotowisko" jakieś ale tak czy inaczej dostęp do bieżącej wody byłby wskazany. Co do daty to już też coś można zacząć powoli ustalać. Podlepiam temat aby był zawsze widoczny.
11.06.2008, 00:31 | #44 |
Miasto: Rzeszuf
Motocykl: RD04
Online: 3 godz 19 min 7 s
|
witam,ja jestem tu nowiutki,ale jak nie macie nic przeciwko ,to jestem na 100%,pomysl bardzo fajny
|
05.07.2008, 23:24 | #45 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07a
Przebieg: 44 tkm
Online: 1 dzień 5 godz 44 min 20 s
|
wszyscy są za i tak od kwietnia pieprzymy na okrągło, może ktoś kto jest blisko obwącha sprawę bazy i sypnie szczegółami
|
05.07.2008, 23:27 | #46 |
Administrator
|
mroq- gdyby nie moj brak moto to juz dawno mam obcykany teren
ktos tam jezdzil - kurcze lipiec mamy a dobrze wczesniej zaplanowac to, aby wiary jak najwiecej bylo
08.07.2008, 01:23 | #47 |
buszujący w zbożu
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 33.000
Online: 1 dzień 13 godz 40 s
|
Pomysł zaiste przedni. Jestem za ! Deklaruję swój przyjazd na to spotkanie ... nawet jeśli do tej pory nie zrobię prawa jazdy ... bez niego mam więcej adrenaliny na wypadach wokół Szczecina
|
08.07.2008, 11:41 | #48 |
Niepozorny
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Online: 4 tygodni 1 dzień 1 godz 31 min 6 s
|
Możeta se błagać i prosić i gadać ale wychodzi na to, że musiałaby to zorganizować grupa Ucka a chętnych nie widać a ja wyjeżdżam pod koniec sierpnia w pizdu i wracam na początku października chyba że Hezbollach poderżnie mi gardło w imię Allacha....
08.07.2008, 11:55 | #49 |
Administrator
|
Uć ma najbliżej, ale jeśli będzie trzeba to przejade (jak maluch wytrzyma) te rejony i będę patrzył co i jak.
Do sprawdzenia jest duuuże pole, teren pod offik jakiś, noclegownia (kwatery, ośrodek) Do sprawdzenia jest też - zaplecze sanitarne oraz .. Lidl/Biedronka/Plus - celem zaopatrzenia w ambrozje - chyba, że zorganizuje się jakiś dystrybutor z ambrozją. Sprawdzić trzeba ile tak naprawdę jest tych tablic "Afryka" i wybrać tą właściwą Dorobić w wielkości drogowskazu napis "Twin" w celach chwilowego umieszczenia tego pod tablicą kierunkową "Afryka" No i teraz jaki termin? Październik? Kto będzie dowodził na miejscu? Bardzo ważne jest, aby za wczasu po ustaleniu terminu zarezerwować miejsca noclegowe i mieć pole namiotowe. Aby mieć spokój z władzami - alkomat będzie potrzebny. Słyszałem, że gdzieś niedalego jest zalew - może tam będzie jakiś ośrodek - a samą Afrykę najedziemy w celach zdjęciowych i pamiątkowych. Dalsze info - to co mi wpadnie do głowy i w miarę czasu - będę rozwijał
09.07.2008, 01:41 | #50 |
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
Online: 3 miesiące 3 dni 9 godz 44 min 34 s
|
Mam jedną uwagę. Skoro nazwa miejscowości brzmi Afryka a nie Africa, to napis na dorobionej tablicy powinien być Tłin a nie Twin hehe, żeby nie było misz maszu językowego Albo po Polsku albo po Amerykańsku :P A przecież to jest nasza, polska Afryka.
A przepis o stosowaniu polskich nazw chyba wciąż obowiązuje |
|
|