![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Stary pierdol te wszystkie argumenty i ciesz się z jazdy , sam jeżdżę parę lat przerobionymi Africami i innymi motocyklami , nie miałem z tego powodu najmniejszych problemów czy to u nas czy za granicą . Jak by kto zapomniał to mieszkamy w Polsce a nie w Niemczech czy innych krajach gdzie ekolodzy w dredach , którym się w dupie z nudów przewala zabronią Ci szczać na stojąco ze względu na rozpryskiwanie po muszli , mające wpływ na przyrost naturalny pogłowia szczurów w szambie .
Dziś zakończyłem prace przy mojej Africe , fotka poniżej . Zdrowia .
Proszę siadać, się nie wychylać, się nie opowiadać I łaskawie i po cichu i bez szumu i bez iskier Wypierdalać. Ostatnio edytowane przez Adagiio : 24.05.2013 o 07:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#44 |
Składka oplacona.
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Zabrze
Motocykl: Transalp 99r 50th.
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 5 godz 32 min 47 s
|
![]()
ŁAdny dziad!
![]() ![]()
![]() |
#45 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 dni 20 godz 5 min 59 s
|
![]()
To jest szeroki problem dotyczący towarzystwa 4x4 - ale mimo iż kilku kolegów miało wypadki pancerniakami - jeden nawet przywalił w autobus tak że u siebie ramę zgiął w defie, była komisja wypadkowa MPK itd.. Nigdy nie słyszałem żeby się ktoś przyczepił, więc nie martwiłbym się o zmodyfikowane podnóżki czy mocne gmole. Myślę że liczy się estetyka wykonania tych elementów żeby nie raziło po oczach że to mały Kazio w garażu na kolanie wyginał. Choć oczywiście może się trafić upierdliwy gość - ale nie sądzę by to miało motocyklistę spotkać skoro chłopaki w Patrolach mają zderzaki ze stali 5 mm i nikt ich nie zaczepia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Since 06 September 2006r.
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: wiocha na południu
Motocykl: T7 TLC 120 wyprawówka
Przebieg: rosnący
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 10 godz 58 min 41 s
|
![]()
No nieźle Adam. Jak wsadzę pomalowane szpeje na ramę to też się pochwalę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
![]()
Adagiio
Rozpisz się trochę na temat co od czego. Tak patrzę na ten wysoki kokpit i mam mieszane uczucia po ostatnich moich wyczynach. Leciałem przez kiere i zabrałem szybę, a tripmaster wygioł się i patrzył w niebo. Na szczęście nic mi jajek nie urwało. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
Panowie nie gloryfikujecie czasem zbytnio tego niemieckiego "ordnungu"
![]() 1. wymienimy przewody na stalowy oplot 2. szyba wyższa jak oryginał 3. kufry od Randala a nie te za 1000 jurków od braci Helmutów /osobiście miałem AT z Monachium, które pomimo aktualnego TUV-u gabarytami od tyłu przypominało Warszawę a kufry i stelaż były istnym arcydziełem bawarskiego rzemiosła/ 4. pompa podciśnieniowa zamiast oryginału 5. zębatka o kilka nr większa lub mniejsza itd., itd,. 6. gmole bez homologacji a kratka na reflektory bez zgody ministra Przesadza to się roślinki więc umiar mieć trzeba wszędzie ale jeśli coś zrobione jest „w miarę” profesjonalnie, spełnia wymogi przepisów o RD i ma ważne badania to osobiście bym się nie bał choć na wariata zawsze i w każdej profesji można trafić. Ps. Adaś, to rozumiem że niedziela - tylko gdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
![]()
Bo to chyba na zdrowy rozsadek trzeba robic, nie?
![]()
Plany i marzenia to pozwala twardo stapac w rzeczywistosci.... chyba!!!!!! Ostatnio edytowane przez Boski-Kolasek : 17.03.2012 o 00:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Wałbrzych
Motocykl: HD FXDL
![]() Online: 3 dni 18 godz 49 min 59 s
|
![]()
Pare lat temu jeżdziliśmy zazami na zloty do Niemiec czy wl-kami bez hamulców i nikt sie o takie rzeczy nie martwił, a to co mamy w At zmienione teraz jest o niebo bezpieczniejsze.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
tuning stopki centralnej | Tomasa | Wszystko dla Afryki | 5 | 21.09.2013 22:12 |