![]() |
#41 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2013
Miasto: Łódź
Motocykl: YAMAHA TENERE 700
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 2 min 20 s
|
![]()
Panie i Panowie co polecacie z kuchenek z ali nie chce przeplacac, czy wielopaliwową czy tylko gaz?
Ponadto jakie to tego gary co by wszystko upchnac w miare w środku garów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Mam z alli od lat wielopaliwowa. Muszę zejść do piwnic. Ale jakaś znana podróbka.
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 2 godz 9 min 5 s
|
![]()
używałem wiele lat coolman ale kuchenka benzynowa to syf i tyle w temacie po tym jak przestawiłem się na gazową już nie wracam do Pb. Pamiętajcie, że to co spala się pod garkiem ma niewiele wspólnego z czystością chemiczną. Naczynia powinno się przykrywać aby "produkty" spalania nie dostawały się do środka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Gość
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak objętość nie jest przeszkodą to zamykam temat takim zestawem. https://www.stanley-pmi.com/shop/adv...-camp-cook-set |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: nad rzeczką , opodal ...
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 4 dni 18 godz 31 min 26 s
|
![]()
odstąpię - 2 szt. "kostka" ZSSR benzynowa - ew.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Gość
|
![]()
Z Alli mam tego typu:
https://www.aliexpress.com/item/3279...archweb201603_ https://www.aliexpress.com/item/3277...archweb201603_ Sporo to cioram i super się sprawdza. Rekord gotowania codziennie przez 4 tyg |
![]() |
![]() |
#48 |
Był Fafruk- jest po ludzku
![]() Zarejestrowany: Apr 2015
Miasto: Augustów
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 1 godz 29 min 58 s
|
![]()
A powiedzcie jak wygląda użytkowanie takiego cuda? Żeby nie zajmowało dużo miejsca to trzeba to rozkręcać tak? I wszystko potem jest ujebane w benzynie i brudzi graty w sakwach? Czy nie jest tak źle jak to sobie wyobrażam? Bo gaz jest pod tym kątem bardzo "czysty".
![]() |
#49 |
Gość
|
![]()
Benzynowa zawsze zajmie więcej miejsca. Czy brudne ? Nie. Czyste , nie śmierdzi. Łatwo kupić zapas.
Aby zajęło mniej miejsca lepiej rozkręcić. Jak w bagażu to również chroni przed uszkodzeniem. W bagaż i na lekko lepszy gaz. |
![]() |
![]() |
#50 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Nie jest to czyste. U mnie palnik z reguły jest lekko osmolony więc czystym bym go nie nazwał. Palnik pakuje w pokrowiec i można spakować wszędzie choć osobiście nie mieszam kuchni z ciuchami czy czymkolwiek innym. Nie lubię tej kuchenki jak cholera ale jej uniwersalność i stały dostęp do paliwa z baniaka motocykla jest ogromnym plusem.
|
![]() |
![]() |