![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Chyba dojrzałem żeby dołożyć do garażu coś w kategorii 450/500, a zdaje się na forum jest spora grupa użytkowników Enduraków zaadaptowanych na adventure, i tych proszę o poradę. Cześć z was przeszła przez kilka modeli, a to doświadczenie jest dla mnie bezcenne
![]() Nie szukam konkretnych ofert, raczej kierunku. Nie spieszy mi się, wiec będę sobie obserwował co będzie się pojawiać na rynku. Początkowo myślałem o 690 ale po jeździe próbnej i od razu bezpośrednio po nim na 500exc, będę szukał czegoś lżejszego. Założenia są taki: - Na wtrysku - raczej nowszy rocznikowo, ale na 100% nie nowy, tak 2016-2018, - oczywiście w miarę możliwości bezawaryjny, - czym bardziej da się Rozciągnąć przebieg między czynnościami serwisowymi tym lepiej, - chciałbym żeby po autostradzie z bagażem poleciał ze 120 bez jakiegoś dużego wysiłku i w miarę możliwości nie doprowadzał do wypadania plomb! Co polecacie? Ps w ciuchach ważę 95kg przy 179cm. Bagażu maks 20kg, zapewne mniej. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Vanucci - polecacie? | monah | Ciuch Afrykańczyka | 20 | 09.02.2009 11:46 |
Jaki alarm polecacie??? | Stachu | Wszystko dla Afryki | 12 | 27.10.2008 22:10 |