![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Motek Nie osiągnął ceny minimalnej do kupienia nie więcej niż za 3 tys euro
![]() |
#42 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]()
Franz jesteś kochany
![]() moto choć żółte to jednak całkiem ładne, chyba inaczej go sobie wyobrażałam jeśli można ściągnąć coś takiego samemu to ja chętnie się tam przejadę aha i biorę ten dodatek he he he ![]() jestem naprawde bardzo wzruszona Waszą pomocą, kurcze w kupie to jednak jest siła ![]() ![]() Jeśli coś się Wam rzuci na oczy czy w oczy to poproszę o info ![]() ![]() pozdro chopaki Maćka |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 2 dni 17 godz 42 min 54 s
|
![]()
To może i ja stanę w kolejce po kieliszeczek dorzucając co wiem:
Przez trzy lata jazdy F650 gs zrobiłem ponad 50 000 (kupiłem z przebiegiem 3 tys) i jedyną usterką była naderwana linka sprzęgła (49tys) i wybite łożyska główki ramy(52 tys) Ropuch znowu się wścieknie jak napiszę o spalaniu 3,4 przy jeżdzie mieszanej i max spalaniu4,5 ... bardzo elastyczny silnik, dobry ABS, super grzane manetki, antypoślizgowa szeroka kanapka.. Uważam, że dla kobitki godny polecenia Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Chłopaki, jak kupię fajne moto to obiecuję że na następny zjazd stawiam gorzałkę aby dobrze oblać każdą część jego wyposażenia he he
![]() Jak narazie to czatuję w internecie i bardzo Was proszę abyście również mieli tzw oko jakby coś się pojawiło :-).... Będę dźwięczna ![]() pozdro Maćka |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Miasto: Ostrów Wielkopolski/Wafka
Motocykl: RD07a
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 43 s
|
![]()
mialem malego GSa od nowosci z salonu w Polsce, zrobilem nim ok. 8 kkm zanim.... mi go ukradli
![]() wymienilem tylko uszczelke w zbiorniczku plynu hamulcowego - pocila sie jakos plusy to elastyczny i trwaly silnik, rzeczywiscie wygodne siedzenie i bardzo male spalanie - nigdy nie wziela 5l, elastyczny i trwaly silnik "minusy" to paskudne zegary - brzydkie i tandetne oraz wibracje (jak to w singlu) - mojej zonie przeszkadzaly i wybrala cbf 500 - tylko ze to moto na asfalt moim zdaniem trudno tez jest go sprzedac (oczywiscie kwestia ceny) - chcialem zamienic na inny wiekszy, ale zaden dealer nie chcial wziac w rozliczeniu - moze to byc plusem dla ew. kupujacego ![]() pzdr eMWu |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Stary (P)iernik
|
![]()
Poszukiwania skończone
Nowy pojazd Maćki. Rok 2000 ,przebieg 24 tys. Besonderheiten ABS, Heizbare Griffe, Katalysator, Elektrostarter, Kofferhalter, Beschreibung Gepflegtes Fahrzeug, ABS, Heizgriffe, Sturzbügel, Kofferhalter, tiefer, Unfallfrei, Lenkkopflager muss getauscht werden
Ostatnio edytowane przez Franz : 03.07.2008 o 14:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Franz stanął na wysokosci zadania, podszedł do sprawy bardzo profesjonalnie... ja tylko mówiłam który bardziej mi się podoba...
![]() ![]() ![]() Chciałam oficjalnie podziękować Franzowi za pomoc... nie wiem czy podejmie się w przyszłości podobnej akcji ale jeśli to zrobi, to mogę tylko powiedzieć, że chętnie skorzystam ![]() ![]() ![]() Do zobaczenia w takim razie na zlocie... kwestię trunku podtrzymuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Motocykl: RD07a
![]() Online: 12 godz 42 min 27 s
|
![]()
trochę temat odkopię.
Mam pytanie odnośnie GS 650 Jaką one wykazują wrażliwość na gorszej jakości paliwo. Jak się kupi w jakiejś dziurze w d***e to wtryski nie ześwirują? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Stary (P)iernik
|
![]()
w 650 gs- nie zeświruje
1200 gs /800 gs mogą przejść w tryb awaryjny Była jednak relacja z wyjazdu 1200 gs do Mongolii i wrócił. Silnik tylko dzwonił jak gwoździe w pustym wiadrze ![]() W 650 Gs oczywiście musisz zmienić wydech z katalizatorem na bez katalizatora W tym modelu bardzo proste zadanie. Czujnik jest tylko jeden w kolanku ,ktory zostaje i jeden w airboxie powietrza ,który też zostaje. Jadąc na całkowite zadupie wziąłbym filtr paliwa. Ten w małym gieesie jest podwójnie specjalny a cena jest poczwórna. Koszt około 360zł. Oprócz filtrowania paliwa podtrzymuje nadcisnienie w ukłacie paliwowym( ma wbudowany zaworek ciśnieniowy) niezbędne do działania pompy wtryskowej Jakby się zapchał nie można zastąpić innym zwykłym filtrem Snajduje się pod imitacją niby zbiornika a blisko siodła .
Ostatnio edytowane przez Franz : 25.08.2009 o 17:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 1 godz 13 min 57 s
|
![]() Cytat:
Ale chciałem zapytać, czemu koniecznie trzeba zmienić wydech na bezkatalizatorowy? Ja tego nie zrobiłem i wielu kateemiarzy też nie. A jeździmy za czarna dupę. Jakaś specjalność w GS w tym względzie?
![]() |