![]() |
#41 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 dni 21 godz 25 min 47 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Gość
Online: 0
|
![]()
OK. Łączę wątki, bo (po pierwsze) tematycznie to samo oraz (po drugie) bliżej do hydeparku
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() |
![]()
Łącz, bo to przesada, zeby byly 2 takie same tematy o bmw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Zgierz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: duży :)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 6 godz 45 min 51 s
|
![]()
Zwrocono mi kiedys uwagę, ze temat "dlaczego lubię BMW" jest przeznaczony wyłącznie do darcia lacha z marki i kierownikow gejesów, a do porad technicznych dla motocykli innych niz AT jest odpowiedni dział.
![]() Komus te porady powyzej pomogły, komus moze pomogą. Dlaczego nie mozna tego przeniesc do odpowiedniego działu dotyczacego innych marek zamiast spuscic do kibla, z ktorego praktycznie nie da się nic wyluskac? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#46 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 11 godz 55 min 5 s
|
![]()
...lubimy się od 4 sezonów...dizajn i ergonomia fajniejsza niż w 1100 ale ze skrzynią biegów to się zgodzę w 100% - z dupy zestopniowana !!!
Moto z 2002 bez twinsparka i wspomagania hamulcy ![]() Dla mnie moto komfortowe ale tylko na asfalcie/kiepskim asfalcie i utwardzonych suchych dróżkach.....off i pioch porażka !!! Zawias lekuchno za twardy, mógłby lepiej wybierać za to silnik/spalanie i cała reszta mocno ok ![]() Nie zmienia to jednak faktu, że jak już CRF1000 będzie w zasięgu portfela to się na nią skuszę - do XRV750 już raczej nie wrócę ! Ogólnie polecam, nie ma się co bać i jak ze wszystkim - jak się dba, tak się ma ![]() ropuch.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zrośnięty.
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 4 dni 5 godz 48 min 9 s
|
![]()
Gdybyś - pomijając kwestie finansowe, gdzie trzymać itd. - mógł zostawić GS-a na asfalt, a NAT używać na piasek i nie utwardzone drogi, to dobry pomysł? Czy NAT i 21 calowe koło uniwersalne na wszystko?
![]() |
#48 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 10 min 44 s
|
![]()
Dziś wracałem do domu z garminem, tak lubię gdy garmin prowadzi bo w Polsce to jest adwęczer. Dodatkowo wczoraj gdy chciałem pojechać na wieś to mi się zresetował, gdy motocykl nie dotykany od powrotu z GaPa stracił power w baterii, musiałem najpierw ładować. Gdy ruszyłem w kierunku domu to zgodnie z tradycją wybrana opcja kręte drogi. Starałem się w miarę trzymać azymut, ale dziś ilość zarośli przez które mnie poprowadził była nadwymiarowa. Trasa była jakby piosence, przez pola przez lasy oraz co normalne najpodlejsze asfalty. Gdy z pełną świadomością przejechałem przez remontowany odcinek drogi w okolicach Niegardowa, liczył się czas aby przyjąć motocyklistów ze Szwecji którzy startowali z Kutna, chciałem sprawdzić ciśnienie w oponach a tam informacja aby sobie najpierw czujniki skonfigurować. Wtedy dotarło do mnie dlaczego tak dziwnie prowadzi jak pogubił wszystkie moje dobre rady. Na Szewską wjechałem przed Szwedami ale różnica była 5 minut. Spalanie 4.5 średnia 67km/h
![]() ![]() Chyba tylko estetyka😉 ![]() Zasadniczo to w końcu udało mi się przejechać przez ten mostek ![]() ![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 29.08.2018 o 19:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() |
![]()
Zdaje się cyryl sprzedaje cycki z dobrym przebiegiem. http://forum.transalpclub.pl/viewtop...?f=168&t=25344
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 dni 21 godz 25 min 47 s
|
![]() Cytat:
więc nie ma sensu dwóch słoni w stajni trzymać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
PPPP Podóż Poślubna Po Polsce ? czemu nie . jakieś propozycje ? jakieś noclegi ? | kamil_w | Polska | 8 | 27.07.2016 12:39 |
Tankbag - czyli właściwie co? | koszi | Kwestie różne, ale podróżne. | 11 | 28.05.2013 10:20 |