|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
18.05.2021, 12:08 | #1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Bluza merino 320 gsm - zapisy
Odgrzewamy kotleta.
Bluza merino wool 100%, gramatura 320 g/m2. Będą opcje 2 wariantów: A - suwak do połowy klatki B - suwak po całości Dla tych co nie wiedzą to bluza z zamkniem do połowy pozwala założyć ją mając na głowie kask. Kolor - Grafit. Bluza wygląda tak. Tu w kolorze czarnym. Rozmiarówka - wymiary wyrobu gotowego. Uwaga! Niestety nie ma opcji przedłużania/skracania rękawów bądź całości, wyboru koloru zamka, wyszywania nicków, wariantów damskich, dziecięcych czy innych fanaberii. Przykro mi ale nie. Robimy jeden unisex jak dotychczas. Cena: A - 350 pln B - 360 pln Lista jest dobrowolna i nie obliguje do zakupu. Można się wypisać z listy w każdym momencie (ale obym nie spotkał na drodze tego kto tak postąpi, bo to rozwala mi organizację całości) . Proszę nie liczyć, że będzie to od ręki bo po pierwsze to niemożliwe z racji terminów produkcji dzianiny jak i terminów u mnie na produkcji. Postaramy się oczywiście o to aby było ASAP. Trzymajmy się listy tylko w wątku. Bywa że ktoś wpisuje się na listę a dodatkowo wysyła pm do mnie lub do Konrada co potem komplikuje sytuację bo wpisy są dublowane więc dla jasności zrobimy tylko to co będzie na liście w wątku. Listę robimy w formacie. Przykład. 1. Nick/rozmiar + wariant (A lub B)/ ilość/preferowany kolor Jak ktoś chce różne rozmiary i warianty to proszę pisać jak poniżej. 1. Emek/M - A - 1 szt/L - B - 1 szt/ czarny Ostatnio edytowane przez Emek : 27.10.2023 o 10:24 |
|
|