![]() |
#42 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 2 godz 50 min 3 s
|
![]()
Z moich usprawnień to wykonałem kopię Husqvarna Genuine Parts 09343488353 do przewożenia moto w Kangurze
![]() ![]() Potrzebna jest noga od stołu, deska z płotu i Kangur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Turatech i Wunderlich to juz przezytek.Potrzeba nowych wyzwan-Fajne moto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: mazowiecka wieś
Motocykl: 5 szt
Przebieg: znośny
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 11 godz 38 min 49 s
|
![]()
Może nie powinienem pytać... Jesteś w stanie sam husqe do cangura wrzucić i ten tbar zamontować
![]()
![]() |
#46 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]() Całe życie krok za Tobą...
![]() |
#47 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Września
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 5 godz 58 min 31 s
|
![]() Cytat:
"gdzieś obok listewek aluminiowych i kątowników, dział z dodatkami meblowymi. Wziąłem dwie plastikowe rurki, cieńsza wchodzi w grubsza, ta cieńsza wewnątrz ma 6mm średnicy i w niej siedzi śruba..." Ja osobiście widziałem takie rurki w Briko ale one srebrne były i na dodatek alu. Dobrze poszukaj na dziale z akcesoriami meblowymi. Pozdro PiotrAs P.S. Tu masz https://m.leroymerlin.pl/szukaj.html...y&sprawdz=true
---------------------------------------- Już nie pomarańcza a limonka-Husqvarna 701 adwenczurklab.pl Ostatnio edytowane przez Piotr_As : 19.04.2017 o 23:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
....OLEJ....
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Pniewy-Londyn
Motocykl: RD07a
Przebieg: 6006 km
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 17 godz 45 min 3 s
|
![]()
Marcin fajnie że się pojawiłeś w końcu
![]() Jest to jeden z najlepiej przerobionych motocykli jakie widziałem i najlepszym jakim latałem. Troche się nazbierało tego szpeju co? Huska bardzo mi sie podoba gdyby nie kilka niedociagnięć; -nowy silnik chłapie olej, -głośny silnik (jak to w KTM), -tył gdzie jest zbiornik paliwa bez subframe, -wadliwy korek wlewu, -wadliwa obudowa filtra powietrza, -brak możliwości rozłączenia tylniego absu bez kostki, Ale zapierdala miodnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Miasto: UK
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 5 dni 21 godz 36 min 55 s
|
![]()
Montaz hamulca tylnego - ciag dalszy
Pompa ABS - zaslepione wloty tylnego hamulca ![]() ![]() Zdemontowane przewody, pompa i dzwignia tylnego hamulca - mam nadzieje ze nowy hamulec bedzie dobrze dzialal bo nie usmiecha mi sie montowanie tego wszystkiego spowrotem na moto... ![]() Jakos tak pusto bez dzwigni hamulca... ![]() ![]() Zostalo jeszcze tylko zalozyc koncowke przewodu hamulcowego, podlaczyc do zacisku i odpowietrzyc uklad... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[FAQ] Modyfikacje i ulepszenia by Kazmir | podos | Regularne czynności serwisowe | 11 | 03.12.2008 23:24 |