24.01.2010, 23:41 | #42 |
Miasto: już chyba czas pisac-3miasto:)
Motocykl: Transalp
Przebieg: realny
Online: 23 godz 13 min 14 s
|
|
06.04.2010, 11:41 | #43 |
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
Cześć Lejdiski
przyznaję ze skruchą, że w tej powitalni jeszcze nie byłam , nadrabiam więc zaległości i kłaniam się nisko ; Jednocześnie pragnę "donieść", że powierzono mi sprawowanie pieczy nad "babskim kącikiem" a to z powodu, że Jola chwilowo zmieniła swoje moto na 4 kółka w wózeczku małego Kajtusia Rozmawiałyśmy i powiedziała, że na razie, jedyne o czym mogłaby motocyklowo myśleć, to terenowe opony do wózka (żeby tatusiowi uatrakcyjnić spacerki z synkiem Jolcia - gratulacje i buziaki, rośnijcie zdrowo! Zglądaj do nas jak tylko czas pozwoli - czekamy na Ciebie! Mam nadzieję, że będzie nas tu coraz więcej, że dział Lejdis w dalszym ciągu pozostanie wesołym i atrakcyjnym (nie tylko dla kobitek miejscem forumowych spotkań. Postaram się w tym jakoś pomóc a przynajmniej zbytnio nie namieszć - w razie czego dajcie mi bana Dziewczyny radosnego i bezpiecznego "latania" i mnóstwa pozytywnych emocji w nadchodzącym sezonie! buziaki wasza elutka
06.04.2010, 11:58 | #44 |
|
witam ponownie ponieważ nasze "inauguracyjne" posty (tj kilka ostatnich forumowych dni) wycięło w kosmos
Ucek, Maćka - dzięki za odzew - haha widać dla kogo sezon trwa cały rok Azja! Wszystkie trzymamy kciuki za twoje "A" - mam nadzieję, że zdążyłaś przeczytać ilu masz tu fanów niech Cię to utwierdzi w przekonaniu, że zejście z bajraszowych pleców to baaaaardzo dobry pomysł Pisz tu do nas o swoich emocjach i pierwszych "8" bedziemy wspierać a przy okazji pewnie wiecej koleżanek sie ośmieli
07.04.2010, 10:53 | #45 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: Ryszard Dominator
Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
Dzięki Elutka, buziki
|
07.04.2010, 19:54 | #46 |
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
Witajcie dziewczyny,
Nazywam się Barbarka, jestem z Kostrzyna nad Odrą, motorem "jeżdzę" od niedawna (Zakupiliśmy oczywiście Africe) 1 przejażdzka była ok (oczywiście na bocznych drogach) a za 2 razem wywróciłam się, a po pewnym czasie zapisałam się na prawojazdy na kat.A Dziś już za mna 2 h jazdy i z każdą nową godziną zakochuję się coraz bardziej |
07.04.2010, 19:56 | #47 |
Miasto: Polska poł.-wsch.
Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
Powodzenia i szerokości. Witaj.
|
08.04.2010, 00:52 | #48 |
Surykatka
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
Brunetka-Super!
Wywrotki to naturalna sprawa, ja też pierwsze tygodnie na motorku a mój prywatny instruktor postanowił zacząć od żwirowni ... a co za tym idzie więcej czasu spędzam w piachu ... już nauczyłam się odpadać od moto... a podnoszenia Afryki - nie zazdroszczę... Pozdrawiam Azja daj znać kiedy mam zaciskać kciuki, bardzo ucieszył mnie Twój post o kursie ... Powodzenia !!!!!!! Ostatnio edytowane przez Dona : 08.04.2010 o 01:01 |
08.04.2010, 01:02 | #49 |
Ciptak Tribe
Miasto: Warszawa
Motocykl: F650GS
Online: 11 godz 18 min 19 s
|
Witajcie Motobabki!
Ja też się przywitam, skoro taki ładny wątek powstał. Mam na imię Ania/Anka i jestem na początku motocyklowej drogi. Właśnie niedawno mój chłop zakupił małego GS-a (bmw), którym będzie musiał się ze mną dzielić Oboje przesiedliśmy się ze skuterów, także szanse są wyrównane. Ja wolałabym na pierwsze moto coś jeszcze mniejszego, żeby opanować dobrze technikę i nie użerać się z ciężkim potworem, ale trochę już okiełznałam tego bawarskiego czerwoniaka, więc nie będę narzekać. A za jakiś czas pewnie doszkalanie w JEDYNEJ SŁUSZNEJ szkole jazdy (Pozdrowienia dla Cioci Ucka, która może mnie pamięta, ale pewnie nie ) |
08.04.2010, 02:31 | #50 |
|
witam nowe Lejdis
widze, że na głęboką wodę rzucone - AT 04 i Gs'ik to całkiem zacny pułap jak na 1-sze moto. Dzielne jestescie i z pewnością dacie radę bo widać determinacja w Was odpowiednia; w razie potrzeby pytajcie, radźcie się mamy tu całkiem spore grono fajnych koleżanek a niektóre to prawdziwe GURU motocyklowych umiejętności i doświadczeń. Dziewczyny - samych radości z dosiadania moto Wam życzę Nastia - czy ten Wasz czerwony, mały GS'ik nie mieszkał wcześniej w garażu Maćki? Moje motocyklowe wybory i fascynacje jakoś ewoluują od dużego do małego Donka! Już niedługo mój PIESZCZOCH nie będzie sam w garażu - zgadnij jakie towarzystwo mu załatwiłam? Tak, tak niebawem założymy klub HD (nie mylić z Harleyem!) a Ty zostaniesz jego Prezesem jako najwierniejszy propagator Hondy NX 250 Dominator - przyznaj ile osób już zaraziłaś tym wirusem? Żwirownia - podziwiam, "prywatny instruktor" - zazdroszczę, mam nadzieję że jak zamieszkam na Półwyspie pouczysz mnie trochę Azja - czekamy na relacje z kursu - oczywiście chodzi nam o to czy instruktor przystojny i jak Bajrasz to znosi? Lenka a my to się na ... gadamy na wizji Ucek i Ola pewnie w terenie a reszta pań zimuje jeszcze?