|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
31.07.2019, 08:43 | #41 | |
Miasto: Hoorn Nl/Włoszczowa
Motocykl: RD07a
Online: 6 dni 11 godz 22 min 22 s
|
Cytat:
No a np czy właściciel zgodził by się na zewnętrzna panią kucharkę która dowiozła by żarełko i po problemie ? Mam znajoma z dobromierza czyli ok 3 km do białego brzegu która prowadzi firmę kateringowa i myśle ze szło by się z nią dogadać bez problemu 😊 Może w ten sposób ugryźć sytuacje. |
|
31.07.2019, 09:55 | #42 |
A może... niech każdy sobie przywiezie po pare kiełbas troche chleba i już. Zrobi się ognisko i ogarniemy. Byleby wrzątek był na herbatę, kawę.
Na śniadanie konserwa plus kromki i będzie git. Tak serio nie uważam żeby to był problem. Każdy może sobie odgrzać grochówkę z worka ze sklepu. Może niech wszyscy wyciągną te swoje turystyczne szpeje i tyle. Nie róbmy z tego problemu. Nie chodzi przecież o luksusy tylko żeby się spotkać. Do tego będzie taniej. Pomyślcie czy to nie jest opcja... Enduro nie pęka. Czy nie tak? M
31.07.2019, 10:25 | #43 |
To chyba najmniejszy problem przy tylu kuchenkach turystycznych
31.07.2019, 11:04 | #44 |
Konto zamknięte na stałe
Motocykl: RD03
Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
W sumie kiedyś mieliśmy zrobić test kuchenek turystycznych...
Pomyślałem o zaproponowaniu zorganizowania ekipy kuchennej wzorem np. Tukana, gdzie aktywnie brałem udział w przygotowaniu żarełka ale nie mam pojęcia czy jest to wykonalne... W każdym razie może tą drogą? Zawsze to dodatkowe zajęcie integracyjne |
31.07.2019, 11:25 | #45 | |
Cytat:
|
||
31.07.2019, 11:34 | #46 |
Gość
Online: 0
|
Ile w takim Białym Brzegu bywa ludzi? Kiedyś robiłem bigos na imprezie, jeden kociołek do bogracza mam, wychodzi z niego 10 kg bigosu, czyli jakieś 30 dużych porcji. Moge w sumie ogarnac robienie 2-3 takich kociołków. Koszt takiej porcji to jakieś 5-6 złotych w top jakości (wołowe, wieprzowe, porządna wędzonka, śliwki, grzyby etc..)
Bee-gees.PNG |
31.07.2019, 11:40 | #47 |
Autobanned.
|
ja mam ruszt około metrowy - mogę pożyczyć.
31.07.2019, 12:07 | #48 |
czyli wygląda na to, że z żarciem nie będzie problemu - tak jak myślałem.
chciałbym jednak uniknąć /w imieniu innych/ takiej sytuacji kiedy ktoś się narobi a ktoś inny przyjedzie na gotowe i będzie miał w dupie udział własny a niestety życiowe doświadczenie pokazuje, że takie jednostki zawsze się znajdą. dlatego dla dobra ogółu myślę, że każdy powinien zadbać o siebie i przyjechać przygotowanym tak aby te dwa i pół dnia przeżyć na własnym wikcie - przecież to żaden problem!!!! zwłaszcza dla użytkowników takiego forum jakie mamy! m p.s. tak mnie jeszcze naszło, że po prostu nie wyobrażam sobie, że ktoś z NASZYCH mógłby podjąć decyzję, że nie przyjedzie bo będzie musiał sobie odgrzać na kuchence fasolkę ze słoika bo w gruncie do tego się to sprowadza. Sołtys ze Stopą stanęli na małym w ub roku, żeby zrobić nam ten zlot, sytuacja w tym jest wyjątkowa bo nie będzie kuchni. W tamtym była wyjątkowa bo nie było wody Zawsze będzie wyjątkowo bo będziemy mogli się spotkać. Nie ma o czym mówić jak dla mnie.
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 31.07.2019 o 12:23 |
|
31.07.2019, 12:10 | #49 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
|
hej-spokojnie, dajcie sie Panu Sołtysowi wykazać, trochę czasu jeszcze zostało...
pzdr |
31.07.2019, 19:19 | #50 |
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
Online: 2 miesiące 2 tygodni 1 godz 14 min 37 s
|
Majtas ,Ty LISIE.
NIBY CHWALI a zawsze szpilka , MY NIE STAWALIŚMY NA MAŁYCH bo mamy duże. Ludziska jeszcze chwila ---DAMY RADĘ ---kto jak nie FAT. Jest szczaw i jagody. Ciał |
|
|